Gouden eenhoorn

Gouden eenhoorn
Fairy 1

Beschermer, bewaker, kampioen

Beschrijving

Iedereen verdient het om een andere persoon in zijn leven te hebben tot wie hij zich kan wenden voor bescherming en zorg. Als deze kaart tot jou komt, toont de Gouden eenhoorn je het pad naar een persoon, een adviseur, een mentor die je zal helpen tijdens de uitdagingen waarvoor je nu staat. Als de Gouden eenhoorn verschijnt, is dat een baken van hoop, want met de juiste begeleiding kan worden bereikt wat onmogelijk lijkt. Je zult je niet langer zo rauw, kwetsbaar en niet in staat om verder te gaan voelen.

De Gouden eenhoorn verschijnt tot mensen die met onrechtvaardige omstandigheden worden geconfronteerd. Hij zal je tonen, stap voor stap, hoe je door deze tijd moet komen, wanneer het lijkt alsof alle vrienden zijn weggevallen en de wereld niet langer een veilige plek is. Hij zal je leiden met rede, intelligentie en een intuïtief vernuft. Met zijn aanwijzingen bereik je een veiligere plek in de wereld, en kun je wijzere keuzes maken over vriendschappen, verbonden en partnerschappen. Je bent nu wijze, en je zult nooit meer zo erg worden gekwetst. Er hangt nu beschermende energie om je heen, en het is veilig voor je om de huidige omstandigheden te verlaten en een nieuw pad te creëren. De veroordelingen die je hebt gevoeld zullen nu wegebben, en echte, goede mensen zullen in je leven komen om je te helpen de pijn te genezen van vriendschappen die verloren zijn gegaan.

Wat vind jij van 'Gouden eenhoorn'? Deel jouw ervaring met ons!

De Wijsheid uit het Feeënrijk kopen?

De Wijsheid uit het Feeënrijk De Wijsheid uit het Feeënrijk

Dankzij deze orakelkaarten kun je in contact komen met deze wijze schepsels. Ze voorspellen niet alleen je toekomst, maar helpen je ook veranderingen in het heden door te voeren om jouw leven en dat van je dierbaren te verbeteren. Want wie het Feeënrijk betreedt, vindt rust en zingeving in heden en verleden.

De Wijsheid uit het Feeënrijk kopen