Geraakt door elfen

Geraakt door elfen
Fairy 1

Betoverend, misleid, behekst

Beschrijving

Je bent momenteel verblind, verbaasd en verbijsterd. Je hoofd tolt van visioenen en gedachten uit andere werelden. Misschien ben je een beetje obsessief en niet in staat om op dit moment een evenwicht te vinden. Het is alles of niets, en die dynamiek is opwindend en bedwelmend. Je hebt alles gegeven voor je nieuwe passie. Je hebt ontdekt dat je echt de kracht hebt om te creëren wat je wilt en nodig hebt in je leven. Neem dus alsjeblieft de tijd om te overdenken hoe deze mirakels tot stand zijn gekomen en welke toevalligheden en verbindingen je op deze plek hebben gebracht.

Er is zoveel om rekening mee te houden en over na te denken, en de gedachten die je op dit moment hebt, zijn erg intens en vol karakter. Ze creëren de volgende stappen in je leven, ze trekken die naar je toe en ze weven en creëren je toekomst. Je wordt momenteel zo in beslag genomen door het verlangen om vooruit te komen, dus gebruik deze energie. Laat niet toe dat je huidige toestand van betovering wordt gedwarsboomd of gebruikt voor andere doelen dan de jouwe, die naar het hoogste goed moeten streven. Spoedig zal de intensiteit verminderen en er weer een evenwicht komen. Het leven zal weer wat normaler worden. Maar nu je eenmaal van de magie hebt geproefd, kun je nooit meer terugkeren naar hoe je ooit was. Je bent voorgoed veranderd, mijn vriend.

Wat vind jij van 'Geraakt door elfen'? Deel jouw ervaring met ons!

De Wijsheid uit het Feeënrijk kopen?

De Wijsheid uit het Feeënrijk De Wijsheid uit het Feeënrijk

Dankzij deze orakelkaarten kun je in contact komen met deze wijze schepsels. Ze voorspellen niet alleen je toekomst, maar helpen je ook veranderingen in het heden door te voeren om jouw leven en dat van je dierbaren te verbeteren. Want wie het Feeënrijk betreedt, vindt rust en zingeving in heden en verleden.

De Wijsheid uit het Feeënrijk kopen