Genadige

Genadige
Fairy 1

Medeleven, loslaten, opluchting

Beschrijving

Er is een tijd om vol te houden en te verdragen, en er is een tijd om onze handen te openen en de ziel vrij te laten vliegen. Misschien herinner je je dat de dood een heilig ritueel is en heb je meer geleerd over de aard van de fysieke overgang die plaatsvindt. De dood is een enorm taboe in de moderne cultuur, maar het is een pad dat heilig is en dat door ons allemaal wordt bewandeld omdat we het geluk hebben gehad om te leven. De Genadige komt dus tevoorschijn met liefde, respect en medeleven om je te vragen om tijd vrij te maken voor de mensen die vertrekken en om jezelf toe te staan om los te laten, ofwel je eigen zelf, ofwel een ander wezen dat zich aan het voorbereiden is om naar de andere wereld terug te keren.

Dit is de kaart van de diepgaande, heilige verandering, van het ene stadium naar het andere, van de ene vorm naar de andere. Maar het is vooral de kaart van loslaten en de grote genade die dit loslaten brengt voor de mensen onder ons die pijn lijden en nier langer in staat zijn om te blijven wie ze zijn. De Genadige verlicht de pijn, en maakt het overgaan eenvoudiger, zorgt ervoor dat we worden omringd door dierbaren en respecteert het grootse moment dat dit is. Weet nu dat er een soort dood zal komen, en dat de Genadige wenst dat het loslaten waardig en heilig zal zijn. Laat dus los en laat een einde mooi, waardig en genadig zijn.

Wat vind jij van 'Genadige'? Deel jouw ervaring met ons!

De Wijsheid uit het Feeënrijk kopen?

De Wijsheid uit het Feeënrijk De Wijsheid uit het Feeënrijk

Dankzij deze orakelkaarten kun je in contact komen met deze wijze schepsels. Ze voorspellen niet alleen je toekomst, maar helpen je ook veranderingen in het heden door te voeren om jouw leven en dat van je dierbaren te verbeteren. Want wie het Feeënrijk betreedt, vindt rust en zingeving in heden en verleden.

De Wijsheid uit het Feeënrijk kopen