Frigga

Frigga
Fairy 1

Bereidheid, overvloed, gulheid

Beschrijving

Je bent aangekomen op een moment van veel geluk in dit leven. Voor jezelf heb je meer dan genoeg gecreëerd, en nu moet de goedheid die naar je toestroomt verstandig worden geïnvesteerd en gebruikt. Het is eenvoudig om jeugd, schoonheid of kansen te verspillen omdat ze een eeuwig geschenk lijken, maar deze kaart is hier om je mee te delen dat het tijd wordt om ervoor te zorgen dat dit geweldige moment verstandig wordt benut. Investeer in jezelf en in je gezondheid, creëer meer voorspoed, leer en studeer en bied je hulp en investeringen ook aan anderen aan om ze te verrijken. Zorg voor jezelf. maak jezelf echt tot wie en wat je altijd al had willen worden.

Deze tijd zal terugkeren, maar niet voor eeuwig duren. Frigga wil dus dat je nadenkt over de geschenken die je hebt gekregen en over de overvloed die tot je is gekomen. Overweeg met een grote visie en in alle ernst wat jou en je dierbaren zal onderhouden in de jaren die komen. Sta in de startblokken om actie te ondernemen! Je kunt nu je toekomst creëren, en het heden kan zo rijk en duurzaam worden dat niets je uit je koers kan brengen om te blijven floreren op het vlak van je talenten, je huis, je psyche en je lichaam. Zorg voor jezelf en kijk naar de voorspoed die uit je wijze investeringen voortkomt, vele jaren lang.

Wat vind jij van 'Frigga'? Deel jouw ervaring met ons!

De Wijsheid uit het Feeënrijk kopen?

De Wijsheid uit het Feeënrijk De Wijsheid uit het Feeënrijk

Dankzij deze orakelkaarten kun je in contact komen met deze wijze schepsels. Ze voorspellen niet alleen je toekomst, maar helpen je ook veranderingen in het heden door te voeren om jouw leven en dat van je dierbaren te verbeteren. Want wie het Feeënrijk betreedt, vindt rust en zingeving in heden en verleden.

De Wijsheid uit het Feeënrijk kopen