Freyr

Freyr
Fairy 1

Overvloed, vrede, tevredenheid

Beschrijving

Je integriteit heeft geleid tot genezing en eenheid. Hierdoor krijg je een groot potentieel en deze piek van energie brengt de mogelijkheid om te slagen met zich mee. Je beschikt over een constante energiestroom om te kunnen investeren. Één zijn met wie je bedoeld bent om te zijn, heeft ook de kracht om voorspoed voor jezelf te creëren. Deze overvloed, die liefdevol en veilig komt, kan leiden tot een moment waarop je je plaats in de wereld inneemt.

Je voelt je nu thuis bij je gevoeligheid en je paranormale gaven. Je bent in staat om de wereld te helpen door gewoon jezelf te zijn, wie je in je kern bent, en door je prachtige, aangeboren en intuïtieve talenten te gebruiken. Je bent afgestemd op deze nieuwe aardse energie. We beschikken allemaal over deze vaardigheid, ongeacht onze leeftijd, religie, huidskleur, overtuiging, familiale achtergrond en problemen. Ieder mens heeft de kans om te veranderen in een persoon met een hoger doel. Als we vanuit die plek leven, zijn we echt vredig en tevreden en kennen we overvloed. We zijn net als kinderen die thuiskomen als we in deze energie bewegen en deze planeet omarmen. De planeet omarmt ons op haar beurt en overlaadt ons met geschenken.

Jij bent een van de aanvoerders van deze verandering, iemand die de weg toont vanuit het licht dat je elke dag op eenvoudige manieren deelt. Je bent een wonderbaarlijk persoon met een goddelijke missie. Je bent belangrijk voor deze planeet. Je bent op weg naar een tijd van fysieke gezondheid, vreugde, enthousiasme en de prachtige energie van optimisme. Je bent stuk en vreugdevol en anderen zullen de voorbeelden die je nu geeft omarmen.

Wat vind jij van 'Freyr'? Deel jouw ervaring met ons!

De Wijsheid uit het Feeënrijk kopen?

De Wijsheid uit het Feeënrijk De Wijsheid uit het Feeënrijk

Dankzij deze orakelkaarten kun je in contact komen met deze wijze schepsels. Ze voorspellen niet alleen je toekomst, maar helpen je ook veranderingen in het heden door te voeren om jouw leven en dat van je dierbaren te verbeteren. Want wie het Feeënrijk betreedt, vindt rust en zingeving in heden en verleden.

De Wijsheid uit het Feeënrijk kopen