Feeënschikgodin

Feeënschikgodin
Fairy 1

Planning, geduld, samenwerking

Beschrijving

Het is tijd om zorgvuldig, precies en weloverwogen te zijn over wat je doet en wat je zegt. Het is tijd om wijs te delen, erg aandachtig om je heen te kijken en te overwegen welke stappen en patronen in je leven je verder wilt zetten. Het is tijd om elke dag kleine en erg precieze dingen te doen die de stabiliteit in je wereld zullen vergroten. Het is tijd om te zorgen voor het kleine, het alledaagse, het te observeren en het te kennen, en voor alle losse eindjes in het leven om netjes en één voor één te worden samengebonden.

Er is rommel en chaos om je heen. Jij draagt daar niet de schuld van, dat weet de Feeënschikgodin, want alle levens die goed worden geleid hebben zulke dingen. Maar het is nu jouw taak om je leven op orde te brengen, om het om te vormen tot een leven dat meer in toom wordt gehouden, georganiseerder is, en op de een of andere manier, ondanks al die controle, vrijer is. Want als je orde introduceert, kan de chaos niet langer kostbare tijdreserves aanvreten. Emoties worden niet langer verspild tijdens de kleinzielige drama's waarmee mensen zich zo graag inlaten, en je weet wat er moet worden gedaan, zorgvuldig, precies en met een duidelijke bedoeling, om de volgende vorm in je leven te brengen. Doe dat, en kijk toe hoe je lot zich tegelijkertijd onthult en transformeert.

Wat vind jij van 'Feeënschikgodin'? Deel jouw ervaring met ons!

De Wijsheid uit het Feeënrijk kopen?

De Wijsheid uit het Feeënrijk De Wijsheid uit het Feeënrijk

Dankzij deze orakelkaarten kun je in contact komen met deze wijze schepsels. Ze voorspellen niet alleen je toekomst, maar helpen je ook veranderingen in het heden door te voeren om jouw leven en dat van je dierbaren te verbeteren. Want wie het Feeënrijk betreedt, vindt rust en zingeving in heden en verleden.

De Wijsheid uit het Feeënrijk kopen