Elfenkoningin

Elfenkoningin
Fairy 1

Introvert, last, verantwoordelijkheid

Beschrijving

Je hebt verantwoordelijkheden die zich hebben opgestapeld tot op een punt dat je je niet langer vrij voelt. Je hebt je eigen heldere licht gedimd en de wereld verlangt ernaar dat je weer schittert. Ik vraag je om deze lasten één voor één op te pakken en ze liefdevol los te laten. Dan bedoel ik alles wat zwaar aanvoelt, waarvan de energie niet voortkomt uit liefde, maar uit angst en alle eisen en verwachtingen die niet langer aan je behoeften tegemoetkomen. Er schuilt geen afwijzing in dit gebaar, het is gewoon tijd om je eigen persoonlijke grenzen weer aan te geven. Misschien draag je zelfs lasten die eigenlijk bij andere mensen horen. Laat deze alsjeblieft na los, bevrijd je ervan en denk aan jezelf.

Als je deze zuivering niet uitvoert, krijg je het gevoel dat je te veel op je eigen schouders draagt en het pad voor je niet kunt zien. Door los te laten zal de zoete, zachte vrijheid die je geboorterecht is zich aan je kenbaar maken. Je bent nu vrij om effectiever van anderen te houden en voor hen te zorgen, omdat je handelt uit liefde en je niet forceert. Als je duidelijk om steun vraag, zullen anderen van je houden en je steunen in alles wat je doet.

Wat vind jij van 'Elfenkoningin'? Deel jouw ervaring met ons!

De Wijsheid uit het Feeënrijk kopen?

De Wijsheid uit het Feeënrijk De Wijsheid uit het Feeënrijk

Dankzij deze orakelkaarten kun je in contact komen met deze wijze schepsels. Ze voorspellen niet alleen je toekomst, maar helpen je ook veranderingen in het heden door te voeren om jouw leven en dat van je dierbaren te verbeteren. Want wie het Feeënrijk betreedt, vindt rust en zingeving in heden en verleden.

De Wijsheid uit het Feeënrijk kopen