Elfengave

Elfengave
Fairy 1

Herstel, terugkeer, heropleving

Beschrijving

Er zijn mensen onder ons met genezende vaardigheden: in het Feeënrijk staat dat bekend als de 'elfengave' hebben. Als deze kaart tot je komt, wordt je de hulp van deze elfengave aangeboden. Het is een genezende aanraking van energie die een stukje van een onvoorstelbaar grote goede gezondheid aan je doorgeeft. Dat helpt je onmiddellijk bij je herstel. Deze overdracht van magische energie van de elfen geeft je een vonk van vitaliteit die geweldige eigenschap waardoor we elke dag fris en paraat ontwaken, vol vernieuwd enthousiasme, kracht en optimisme.

De elfen brengen zich nu tot rust en verzamelen hun energie om die naar jou te sturen wanneer je er klaar voor bent om haar te ontvangen. Om deze energie haar genezende werk in je cellen te laten doen, zoek je vandaag ergens een rustig plekje op. Zet voor één keer alle twijfels die je menselijk brein voortbrengt opzij en visualiseer een zilveren stroom van pure energie die je hoofd binnendringt... Het is al heel lang bekend dat een aanraking door elfen erg krachtig is. Ze kan genezen en ze kan kwetsen. Voor jou zorgt deze overdracht van energie voor een goede genezing en verlichting van je fysieke pijn. Ga op zoek naar genezende behandelingen waarin aanrakingen worden gebruikt.

Wat vind jij van 'Elfengave'? Deel jouw ervaring met ons!

De Wijsheid uit het Feeënrijk kopen?

De Wijsheid uit het Feeënrijk De Wijsheid uit het Feeënrijk

Dankzij deze orakelkaarten kun je in contact komen met deze wijze schepsels. Ze voorspellen niet alleen je toekomst, maar helpen je ook veranderingen in het heden door te voeren om jouw leven en dat van je dierbaren te verbeteren. Want wie het Feeënrijk betreedt, vindt rust en zingeving in heden en verleden.

De Wijsheid uit het Feeënrijk kopen