Eenzaat

Eenzaat
Fairy 1

Toewijding, zelfliefde, focus

Beschrijving

Je volgt de weg naar je binnenste. Als de Eenzaat op bezoek komt, sta je op het punt om naar binnen te gaan, om je af te zonderen en om je even uit de wereld terug te trekken. Dat kan een antwoord zijn op een gebeurtenis van buitenaf: een trauma, verdriet of verraad. Het terugtrekken in jezelf, wat op een depressie lijkt, is eigenlijk een manier om de schaduw van de ziel te respecteren, die te onderzoeken, te begrijpen en te beheersen. Deze kaart geeft een tijd aan waarop je alleen zult zijn, je eigen pad zult bewandelen en ervoor zult kiezen om je een weg voorwaarts te banen waarvan je zeker bent dat die trouw blijft aan je ware zelf. Er zal een tijd komen van leren, ver weg van de grote massa, en er zullen momenten komen waarop je je geïsoleerd voelt en lichtjes bezorgd bent over hoe men over je nieuwe pad zal denken. De kaart kan ook aangeven dat je in een vorig leven hebt geleden voor je gaven en spiritualiteit. Je hebt misschien een vorig leven ervaren als genezer, ziener, heks, tovenaar of medicijnman en meegemaakt dar een nieuwe orde je kracht als onwaardig en duister veroordeelde. Die angst achtervolgt je nog steeds als je je met de kracht van je gave in verbinding stelt. Daardoor worden je intuïtie en natuurlijke talenten met angsten omringd.

Door ons naar binnen te keren, leren we meer over onze ziel. We kijken niet per se uit naar dit onderdeel van de reis, maar het is een moment van grote ontwikkeling op het spirituele pad en het is noodzakelijk om te kunnen groeien. Voordat we ons licht kunnen uitschijnen in de wereld, moeten we onze innerlijke vonk aansteken. Dit naar binnen gaan is eigenlijk de heilige taak van het verzorgen van je eigen heilige vlam en ervan te Ieren voordat je je weer aan wereldse zaken wijdt. Deze kaart kan soms aangeven dat iemand letterlijk een bijna-doodervaring heeft meegemaakt.

Wat vind jij van 'Eenzaat'? Deel jouw ervaring met ons!

De Wijsheid uit het Feeënrijk kopen?

De Wijsheid uit het Feeënrijk De Wijsheid uit het Feeënrijk

Dankzij deze orakelkaarten kun je in contact komen met deze wijze schepsels. Ze voorspellen niet alleen je toekomst, maar helpen je ook veranderingen in het heden door te voeren om jouw leven en dat van je dierbaren te verbeteren. Want wie het Feeënrijk betreedt, vindt rust en zingeving in heden en verleden.

De Wijsheid uit het Feeënrijk kopen