Eed

Eed
Fairy 1

Belofte, gelofte, contract

Beschrijving

Een eed is een heilig verbond dat we sluiten. Hij is meer dan een belofte, het is het verbond van een zielscontract door het gesproken woord. We moeten dus opletten als we ons woord geven en goed nadenken wat we precies bedoelen als we het geven. Het is onmogelijk om ooit te weten wat iemand anders denkt dat we bedoelen wanneer we ons woord geven. Als dus deze kaart opduikt, zit er een lichte waarschuwende ondertoon in. Een ander kan je woord nemen en het verdraaien zodat het betekent dat hij je eeuwige trouw heeft, ongeacht de omstandigheden, zijn gedrag of hoe hij je behandelt. Een eed wordt gesloten tussen gelijken en kan door beide partijen worden verbroken, of door bepaalde omstandigheden.

Misschien overweeg je nu een partnerschap of een contractuele overeenkomst. Het is bijna onmogelijk om er zeker van te zijn dat dit een goede zaak is. De waarheid is namelijk dat er in elk contract veel zit dat niet kan worden bevat, ook al neem je het door. Als dat het geval is, vraag dan de andere partij in het contract om uit te leggen wat hij bedoelt met formuleringen die je niet begrijpt. Vraag hem om voorbeelden te geven, zodat je het best de papieren eed die je aangaat kunt begrijpen. In sommige gevallen kun je een overeenkomst met een handdruk bezegelen. Welke vorm het contract ook heeft, overweeg de ballast die gepaard gaat met het gevoel als je het afsluit. Overweeg de toekomst en de karmische lading die de overeenkomst je brengt, en de onmiddellijke voordelen ervan. Her is de waarheid dat als we ons woord overwegen, we zo volledig mogelijk moeten begrijpen wat we precies overeenkomen. Zorg ervoor dat je dit nu doet.

Wat vind jij van 'Eed'? Deel jouw ervaring met ons!

De Wijsheid uit het Feeënrijk kopen?

De Wijsheid uit het Feeënrijk De Wijsheid uit het Feeënrijk

Dankzij deze orakelkaarten kun je in contact komen met deze wijze schepsels. Ze voorspellen niet alleen je toekomst, maar helpen je ook veranderingen in het heden door te voeren om jouw leven en dat van je dierbaren te verbeteren. Want wie het Feeënrijk betreedt, vindt rust en zingeving in heden en verleden.

De Wijsheid uit het Feeënrijk kopen