Duistere Elfenkoningin

Duistere Elfenkoningin
Fairy 1

Voorbestemming, voorbode, mysterie

Beschrijving

Soms is er een meeslepende, glinsterende beweging, subtiel maar onmiskenbaar, in het web dat wyrd wordt genoemd en dat ons allemaal verbindt. Dit is zo'n moment. De Duistere Elfenkoningin is naar voren gekomen om tot je te spreken en om je te vragen om je ervan bewust te zijn dat er iets nadert. Als zij verschijnt, is er een soort voorgevoel en onrustige energie, die je kunt vergelijken met een storm die zijn krachten verzamelt. Er is een heel potente kracht die zich in je leven aan het gereedmaken is. Hoewel je zijn impact nog niet ten volle kunt voelen en ervaren, is het beter dat je je erop voorbereidt.

Als deze kaart dus komt, zorg er dan voor dat je een goede verdediging hebt. Verzorg blessures en wonden, of je nu paranormaal, mentaal of fysiek zijn. Pak onafgewerkte zaken aan en pas daarvoor alles toe wat je kunt. Verzamel hulpmiddelen en wees voorbereid voor wanneer het moment toeslaat en op je neerdaalt. Omdat iets dat je niet verwacht je zou hebben kunnen kwetsen, maar nu ben je gewaarschuwd, en eerlijk gezegd ben je nu ook gewapend. Er is geen reden om bang, bevreesd of nerveus te zijn. Deze kaart geeft aan dat je tijd hebt om je voor te bereiden, sterker te worden en oog in oog te staan met wat het ook is dat eraan komt. Je zult deze tijd waarvoor je bent gewaarschuwd doorstaan en door de uitdaging zelfs nog sterker worden. Maar vergis je niet, er komt een uitdaging aan. Jij kunt je nu voorbereiden om de impact ervan zo klein mogelijk te houden en mee te deinen op de intense golven van energie die ze in je leven brengt.

Wat vind jij van 'Duistere Elfenkoningin'? Deel jouw ervaring met ons!

De Wijsheid uit het Feeënrijk kopen?

De Wijsheid uit het Feeënrijk De Wijsheid uit het Feeënrijk

Dankzij deze orakelkaarten kun je in contact komen met deze wijze schepsels. Ze voorspellen niet alleen je toekomst, maar helpen je ook veranderingen in het heden door te voeren om jouw leven en dat van je dierbaren te verbeteren. Want wie het Feeënrijk betreedt, vindt rust en zingeving in heden en verleden.

De Wijsheid uit het Feeënrijk kopen