Duistere Elfenkoning

Duistere Elfenkoning
Fairy 1

Autoriteit, geloofwaarigheid, status

Beschrijving

Deze elfenkoning heeft een grote autoriteit en is alom gerespecteerd. Hij is de bewaker van de orde in een wereld vol woeste natuurlijke magie. Zijn domein is dat van verdediging, grenzen, territoria en wetten. Hij kan naar voren komen als je een sterke afbakening in je leven zoekt, als je wilt weten wat het juiste is om te doen, en begeleiding en richting nodig hebt om, rekening houdend met de omstandigheden, de juiste keuzes te maken.

Houd in gedachten dat het moeilijk kan zijn om medeleven en begrip te krijgen van de persoon in je leven die door deze kaart wordt voorgesteld. Misschien begrijpt hij niet wat je te zeggen hebt, en voelt hij geen empathie voor je situatie. Dat is dan alleen maar omdat hij zich nooit in die positie bevond en er niet naar verlangt om in jouw schoenen te staan. Hij is koppig en kan hard en koud lijken. Maar hij bezit een grote wijsheid over wat je bij ernstige zaken moet doen. Als deze kaart opduikt in een kaartenlegging, weet je dat je zelf hard moet werken, de teugels in handen moet nemen en sterk moet zijn.

Hij biedt je een ernstige wijsheid en zal zich niet herhalen. De Duistere Elfenkoning biedt je de kans om sterke, gezonde relaties te creëren met erg vitale en ernstige mensen, en om je eigen leven en wat je nu moet doen heel serieus te nemen. Als deze kaart verschijnt, geeft dat aan dat het tijd voor je is om je om te draaien en het harde en serieuze werk aan te pakken dat nu moet gebeuren om op je zielstocht vollediger te worden.

Wat vind jij van 'Duistere Elfenkoning'? Deel jouw ervaring met ons!

De Wijsheid uit het Feeënrijk kopen?

De Wijsheid uit het Feeënrijk De Wijsheid uit het Feeënrijk

Dankzij deze orakelkaarten kun je in contact komen met deze wijze schepsels. Ze voorspellen niet alleen je toekomst, maar helpen je ook veranderingen in het heden door te voeren om jouw leven en dat van je dierbaren te verbeteren. Want wie het Feeënrijk betreedt, vindt rust en zingeving in heden en verleden.

De Wijsheid uit het Feeënrijk kopen