Duira

Duira
Fairy 1

Genezeres, voeding, verzorging

Beschrijving

Het is tijd om volledig op zelfverzorging te focussen en op het ondersteunen van je eigen genezing: emotioneel en vooral fysiek. Dat betekent dat je alle excuses die je eerder hebt toegelaten om de overhand te nemen op je eigen welzijn opzij moet zetten. Je eigen persoonlijke genezing moet de belangrijkste prioriteit in je leven zijn. Ga op zoek naar een holistische, een spirituele en een fysieke genezer. Stel een welzijnsprogramma op waar je je helemaal aan houdt. Laat niet toe dat er iets tussen komt. Niets kan de tijd die je nu aan je eigen zelf moet schenken in de weg staan. Je ziel vraagt dit van je en je moet toegewijd zijn aan je eigen genezing. Als je dat doet, zul je ondervinden dat anderen ook genezen. Jouw genezing inspireert anderen rondom jou om zich met hun eigen behoeften in contact te stellen. Ze Iaat die anderen ook toe om verantwoordelijk te worden voor hun eigen genezende reis.

In je huis en ook in je ultieme huis, je lichaam, moet er genezend voedsel zijn. Je moet aan genezende lichaamsbeweging doen en bedachtzaam bewegen. Genezende omgevingen zijn je toevluchtsoord. Genezende mensen voeden je. Genezende gedachten en muziek en energieën ondersteunen je elke dag op deze tocht. Maak ongenadig en meedogenloos korte metten met alles (ook personen) wat een hindernis vormt om jezelf te ondersteunen in wat er moet worden gedaan. Je moet volledig toegewijd zijn aan je eigen genezing, en dat moet nu gebeuren.

Wat vind jij van 'Duira'? Deel jouw ervaring met ons!

De Wijsheid uit het Feeënrijk kopen?

De Wijsheid uit het Feeënrijk De Wijsheid uit het Feeënrijk

Dankzij deze orakelkaarten kun je in contact komen met deze wijze schepsels. Ze voorspellen niet alleen je toekomst, maar helpen je ook veranderingen in het heden door te voeren om jouw leven en dat van je dierbaren te verbeteren. Want wie het Feeënrijk betreedt, vindt rust en zingeving in heden en verleden.

De Wijsheid uit het Feeënrijk kopen