Droomster

Droomster
Fairy 1

Visioenen, trance, verschijningen

Beschrijving

Er vloeit pure magie door je heen in de vorm van visioenen, dromen en tranceachtige momenten. Je bent visueel paranormaal en de hele wereld zit vol boodschappen die aan je worden meegedeeld via het paranormale gezicht en door de ogen van de ziel. Misschien ondervind je zelfs dat je heel gemakkelijk in een trance kunt komen. Je bent erg handig in het lezen van patronen in de natuur, je kunt waarzeggen zonder dat je dat met opzet doet, en je kijkt in elk gezicht en ziet het verhaal dat het in stilte met je deelt. Één blik geeft je informatie over de persoon die bij je is dover de plek waar je bent. Je talent is heel oud en door de eeuwen heen gerespecteerd, vooral door de bewoners van het feeënwoud.

Misschien staar je aandachtig naar de gezichten van andere mensen en pik je informatie op, ben je in staat om gezichtsuitdrukkingen te lezen, zie je vormen, patronen en het lot in de vormen die theeblaadjes op de bodem van een kopje achterlaten, lees je tekens in de wolken of weet je gewoon wat er gaat gebeuren voordat je je fysieke ogen opent, omdat je kunt zien wat het volgende is dat er gaat gebeuren.

Je ogen zijn op dit moment enorm belangrijk, dus zorg er op een werelds niveau voor dat je ze laat controleren en let goed op je gezichtsvermogen. Visueel ben je erg gevoelig, dus het kan nu tijd zijn om je omgeving te veranderen, je uiterlijk of het uitzicht van de plek waar je veel van je tijd doorbrengt. Zo kunnen die dingen je beter energie geven waarmee je verder kunt gaan. Vertrouw op je visioenen. Ze komen vanuit een magische plek, en als je in staat bent om ze te lezen en te begrijpen, zul je inderdaad de Droomster zijn. Je visioen wordt realiteit, dus houd vol. Je droom zal zich heel snel in je leven manifesteren.

Wat vind jij van 'Droomster'? Deel jouw ervaring met ons!

De Wijsheid uit het Feeënrijk kopen?

De Wijsheid uit het Feeënrijk De Wijsheid uit het Feeënrijk

Dankzij deze orakelkaarten kun je in contact komen met deze wijze schepsels. Ze voorspellen niet alleen je toekomst, maar helpen je ook veranderingen in het heden door te voeren om jouw leven en dat van je dierbaren te verbeteren. Want wie het Feeënrijk betreedt, vindt rust en zingeving in heden en verleden.

De Wijsheid uit het Feeënrijk kopen