Bedriegster

Bedriegster
Fairy 1

Bedrog, verraad, misleiding

Beschrijving

Laat mij je herinneren aan je ware zelf, aan je eigen persoonlijke waarheden en aan de code in je ziel. Op dit moment is het echt essentieel dat je je laat leiden door je geweten en dat je volgens je eigen credo leeft, met open ogen.

Maak jezelf niet wijs dat de visie en ideeën van een ander belangrijker zijn dan de jouwe. Stel motieven ter discussie en wees je bewust van de achtergrond van mensen. Op dit moment is er iemand die probeert om je warm te maken voor zijn zaak. Hij wil dat je je aansluit bij wat hij als een grote taak beschouwt. In werkelijkheid wil hij gewoon jouw kracht gebruiken voor zijn motieven, die niet jouw hoogste goed dienen.

Alle bedriegsters zijn charmant en weten precies wat ze moeten zeggen om je over te halen, maar dat zijn slechts loze woorden. Hun daden zullen niet met hun woorden overeenstemmen. Datgene waarmee je akkoord gaat door je bij hen aan te sluiten, zal een verlies zijn van je eigen persoonlijke dromen ten koste van die van hen. Als je toelaat dat je op dit moment wordt gedwongen, overgehaald en gemanipuleerd, zal dat zwaar wegen op je eigen ziel. Wees op dit moment meer op je hoede dan in je aard ligt. Verraad jezelf niet en negeer geen waarschuwingstekens. Ze draaien allemaal om jou. Wees niet zo dwaas om je kracht weg te geven, maar pas ze zelf toe. Schep op die manier een toekomst die echt de toekomst is die je wilt creëren. Dar zal een toekomst zijn die je voorziet van eer, overdaad en de bevrediging dat je trouw bent gebleven aan jezelf.

Wat vind jij van 'Bedriegster'? Deel jouw ervaring met ons!

De Wijsheid uit het Feeënrijk kopen?

De Wijsheid uit het Feeënrijk De Wijsheid uit het Feeënrijk

Dankzij deze orakelkaarten kun je in contact komen met deze wijze schepsels. Ze voorspellen niet alleen je toekomst, maar helpen je ook veranderingen in het heden door te voeren om jouw leven en dat van je dierbaren te verbeteren. Want wie het Feeënrijk betreedt, vindt rust en zingeving in heden en verleden.

De Wijsheid uit het Feeënrijk kopen