Awen

Awen
Fairy 1

Gave, goddelijke inspiratie, ontwaking

Beschrijving

Awen vertaal je als 'goddelijke inspiratie' of 'vloeiende adem'. Het is een mystieke kracht die ons een moment biedt van een plotse stroom van nieuwe kennis, geïnspireerde gedachten, de mogelijkheid om onze slapende talenten te wekken en een gevoel dat we voor we het geschenk van Awen kregen net als slaapwandelaars waren. Awen is een moment waarop her leven voor altijd verandert. Ais we eenmaal Awen drinken, of voelen als een straal goddelijk licht die ons binnendringt en ons verandert, kunnen we nooit meer terugkeren naar wie we waren. De wereld wordt nooit meer hetzelfde. Als deze kaart dus tot je komt, moet je weten dar je niet kunt doen alsof het leven nog hetzelfde kan zijn nu je hebt ervaren wat er is gebeurd. Je hebt de sluier opgetild en het gezicht van het goddelijke gezien. Je hebt het godenelixir gedronken en de feeën hebben je hun grootste geschenk gegeven.

Awen blijft niet, maar de kennis over wat we op dat moment hebben ervaren verandert ons voor altijd. Nu je dus deze levensveranderende ervaring hebt meegemaakt en dit ongelooflijke moment van inspiratie hebt gekregen, kun je of jezelf wijsmaken dat het leven zonder magie is, of je kunt verdergaan met het omarmen van de magie in de herovering van elk moment. Als je ervoor kiest, kun je volop beginnen te leven, en hoewel dat geen eenvoudig pad is, is het er wel een vol diepgaande, vreugdevolle momenten, echte verbindingen en poëtische, verblindend mooie ervaringen. Awen zal van tijd tot tijd komen, en je bent zo gezegend dar je deze meest sublieme en levensveranderende van alle mystieke ervaringen hebt mogen beleven.

Wat vind jij van 'Awen'? Deel jouw ervaring met ons!

De Wijsheid uit het Feeënrijk kopen?

De Wijsheid uit het Feeënrijk De Wijsheid uit het Feeënrijk

Dankzij deze orakelkaarten kun je in contact komen met deze wijze schepsels. Ze voorspellen niet alleen je toekomst, maar helpen je ook veranderingen in het heden door te voeren om jouw leven en dat van je dierbaren te verbeteren. Want wie het Feeënrijk betreedt, vindt rust en zingeving in heden en verleden.

De Wijsheid uit het Feeënrijk kopen