Atheling

Atheling
Fairy 1

Noblesse, genade, dankbaarheid

Beschrijving

Zwaar is het hoofd dat de kroon draagt... Maar in elk moment, met alle verantwoordelijkheden en omstandigheden die erbij horen, ligt de kans om nobel, genadig en dankbaar te zijn. En dit is Atheling, een wijs wezen dat kan luisteren naar de gebeden, verzoeken en eisen en erop kan reageren zonder druk, frustratie of spanning. Ze kan het geraas om zich heen omzetten in rust en op één eenvoudige daad tegelijk focussen. Ze offert zichzelf niet op en zal ook niet toelaten dat ze wordt beïnvloed en gedomineerd. Noch wordt ze overweldigd, ondanks de enorme aard van haar rijk en haar verantwoordelijkheden. Atheling draagt haar plichten op een lichte manier, net zoals ze dar met haar kroon doet.

En dat is jouw boodschap: zoek een manier om de eisen van je leven te vertragen, om grenzen te creëren, om her gevoel te stoppen dat je verplicht bent om je behoeften op te offeren ten koste van de behoeften van anderen, gewoon omdat die luidruchtiger zijn en meer bevoegdheid hebben. Adem op dit moment in en uit en breng jezelf tot rust. Ga dan voorzichtig verder, focus op één ding tegelijkertijd en schenk elke raak je absolute aandacht. Nu is het tijd voor je om even genadig te zijn als je 'nee' zegt als wanneer je toestemt; om nooit wreed te zijn of te snauwen en te veroordelen, gewoon omdat dat makkelijker zou zijn om te doen. Atheling herinnert ons eraan dat er een grote verantwoordelijkheid hoort bij plichten en status, zelfs als we onder druk staan. We moeten onze zegeningen voor ogen houden om onze eigen tevredenheid te ontwikkelen. We moeten ons geduld uitbreiden en anderen met waardigheid en zachtheid behandelen. We moeren dankbaar zijn dat we de kansen krijgen die we hebben om elke dag de wereld beter te maken.

Wat vind jij van 'Atheling'? Deel jouw ervaring met ons!

De Wijsheid uit het Feeënrijk kopen?

De Wijsheid uit het Feeënrijk De Wijsheid uit het Feeënrijk

Dankzij deze orakelkaarten kun je in contact komen met deze wijze schepsels. Ze voorspellen niet alleen je toekomst, maar helpen je ook veranderingen in het heden door te voeren om jouw leven en dat van je dierbaren te verbeteren. Want wie het Feeënrijk betreedt, vindt rust en zingeving in heden en verleden.

De Wijsheid uit het Feeënrijk kopen