Astrild

Astrild
Fairy 1

Liefdesvuur, sensualiteit, vruchtbaarheid

Beschrijving

Als we van iemand houden, kunnen we een tijdje recht in de ziel van een ander menselijk wezen kijken. Dit verliefde gevoel herinnert ons eraan wie we echt kunnen zijn als we in verbinding staan met onze eigen zelfliefde. We voelen ons compleet en bemind en we staan wijd open voor de ervaring. Energie raast door ons heen en we verlangen naar de aanrakingen van onze geliefde. Als deze kaart tot jou komt, is het liefdesvuur in je aangestoken. Je wordt gevraagd om op jouw beurt toe te laten dat je eigen zelfliefde kan ontvlammen. Je voelt je sensueel, bereid om de liefde te bedrijven en om de grenzen van fysieke sensaties te verkennen. Je zou willen dat de realiteit je voor een tijdje zou verlaten, zodat je dit verlangen en deze lust kunt verkennen.

Je voelt de sensatie van voldoening en bevrediging. Tijdelijk leef je tussen de werelden in, want deze krachtige ervaring raakt je tot diep in je binnenste. Al die tijd staren de feeënwezens in je hart. Ze willen dat je weet dat jij niet alleen liefhebt, maar het ook waard bent dat mensen jou liefhebben. De koele, groene blik van Astrild observeert het vuur binnen in je. Ze zal je er steeds weer aan herinneren wat het is om van jezelf te houden en met heel je hart van een ander houden. Dat is als een soort doopsel, een zegen, een ritueel en een vuurproef. Passie maakt je hele wereld uit. Laat het vuur je omarmen en zuiveren en blijf door de vlammen van liefde lopen.

Wat vind jij van 'Astrild'? Deel jouw ervaring met ons!

De Wijsheid uit het Feeënrijk kopen?

De Wijsheid uit het Feeënrijk De Wijsheid uit het Feeënrijk

Dankzij deze orakelkaarten kun je in contact komen met deze wijze schepsels. Ze voorspellen niet alleen je toekomst, maar helpen je ook veranderingen in het heden door te voeren om jouw leven en dat van je dierbaren te verbeteren. Want wie het Feeënrijk betreedt, vindt rust en zingeving in heden en verleden.

De Wijsheid uit het Feeënrijk kopen