Andere wereld

Andere wereld
Fairy 1

Sluier, ziekte, overgang

Beschrijving

Dit is een tijd waarin je door een sluier gaat die de werelden van elkaar scheidt. Eens was alles duidelijk en voelde het leven stabiel en geaard aan, maar nu schudt het firmament en is er een verschuiving in je realiteit, die je soms het gevoel geeft alsof je in een wakende droom leeft. Je kunt niet langer vertrouwen op wat ooit betrouwbaar leek, en gedurende deze tijd kun je lijden aan aandoeningen van je fysieke zelf. Dit is een tijd waarin de dunne grenzen tussen de werelden voor jou zijn opgelost, en er een rauwe en onbekende energie naar je wereld is gekomen. Als dat gebeurt, kunnen we soms ziek worden, lijden aan een groot verlies van vitale energie, en het gevoel krijgen dat we een sterke verbinding met onze ziel verliezen. We kunnen lijden, en door dat lijden beginnen we te vergeten wie we ooit waren. En dat is, op de een of andere manier, juist het doel van deze tijd.

Je bent nu iemand die tussen de werelden loopt, en deze tijd van buiten de realiteit staan waarin anderen lijken te verblijven, zal je meer wijsheid, kennis, medeleven en inzichten brengen. Deze tijd heeft een doel en is de doorbraak die je ziel nodig heeft voor her volgende stadium van haar reis. Maar voor je menselijkheid vormt dit inderdaad een uitdaging. Stel jezelf de vraag hoe dit betekenis en diepte in je leven kan creëren als je terugkeert naar je eigen realiteit. En hoe kan deze ervaring worden toegepast om anderen, de planeet en de magische wereld te dienen? Dat zal je veel sterkte geven, zelfs als je de schaduwlanden van de werelden tussen de werelden ervaart.

Wat vind jij van 'Andere wereld'? Deel jouw ervaring met ons!

De Wijsheid uit het Feeënrijk kopen?

De Wijsheid uit het Feeënrijk De Wijsheid uit het Feeënrijk

Dankzij deze orakelkaarten kun je in contact komen met deze wijze schepsels. Ze voorspellen niet alleen je toekomst, maar helpen je ook veranderingen in het heden door te voeren om jouw leven en dat van je dierbaren te verbeteren. Want wie het Feeënrijk betreedt, vindt rust en zingeving in heden en verleden.

De Wijsheid uit het Feeënrijk kopen