Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten De Vampiers Overschrijden

Overschrijden

Overschrijden

Trefwoorden

Zwakke punten, tegenspraak, fout

Wat de vampiers zeggen

Velen in deze wereld, vampiers en de mens, sprookjes- figuren en schepselen van een andere wereld, lijken plezier te hebben in de fouten van anderen en ze gebruiken deze als een manier om hun 'eigen waarde' te bewijzen. Kijk ze eens wijzen. Je bent slechter dan ik! En kan er iets slechter zijn dan het doden van dit heilige dier, de eenhoorn, waarover deze kleine vampier zoveel verdriet heeft. Dit is niet iets om je op te beroemen en het verwart iedereen die lang leeft, je zoveel zorgen maken dat je hebt gezondigd en anderen hebt gekwetst en niet kunt vergeven. Zien dat anderen genieten van het schuldgevoel dat ze gebruiken om te manipuleren en zich gerechtvaardigd te voelen. De meest perfecte zielen op deze planeet hebben allemaal in hun leven momenten gecreŽerd waar ze tegen hun principes hebben gehandeld, niet volgens hun eigen hart, hun eigen ziel en over een grens zijn gegaan. Ze hebben zichzelf pijn gedaan net zoals ze anderen hebben gekwetst. Dus wanneer je deze kaart trekt en je afvraagt wat je verkeerd hebt gedaan, weet dan dat het verdriet is. Het is niet juist om aan te nemen dat jouw fouten en zwakke punten, je verkeerde besluiten, en ja, de fouten die je hebt gemaakt afschuwelijker zijn dan iets anders. Niemand onder ons heeft niets verkeerds gedaan. En het is goed dat wij vampiers en jullie mensen berouw kunnen voelen en stappen kunnen nemen om jezelf te corrigeren en het beter te doen. Maar waarvan we hier willen getuigen, dat je steeds weer wordt verteld, door een corrupte ander, of door een verkeerd gevoel van jezelf, dat je schuldig bent, het verkeerd hebt en nooit vergeving kunt krijgen. Je moet nu herstellen wat kan worden hersteld, bied duidelijk een keer je verontschuldigingen aan als dit voor jou het juiste ding is om te doen, en vergeef dan je eigen zelf. Om voortdurend innerlijk je gevoel van eigenwaarde te laten afnemen dankzij de aanmoediging van een ander, is een verkeerde deugd. Het is niet goed om jezelf steeds weer pijn te doen om te bewijzen hoeveel spijt je hebt. Leef beter, doe het beter, maar laat het bestraffen van jezelf los, en laat een ander je meedogend gevoel van wroeging niet gebruiken ten gunste van hemzelf. Inderdaad iedereen doet het. Wij allen - de mens en schepselen van een andere wereld - doorbreken de natuurlijke wetten en de wetten van onze eigen ziel. Wat we ermee doen is wat telt. Ga nu en verbeter je en zeg dan dankjewel voor het geschenk van het jezelf vergeven.

Zegeningen

Wanneer we niet integer handelen zal onze ziel ons dit laten weten. En als we die innerlijke stem blijven ontkennen, zal het universum ons laten zien waar we de fout ingaan.

Verwensing

Je innerlijke stem verdringen, een weg gaan waarvan je weet dat die tegen de waarheid van onze ziel indruist, universele wetten breken.

Advies

Maak het weer goed. Ga je positie na, beoordeel de situatie en benader de dingen opnieuw en kom terug in harmonie met de stem van je ziel.

De Vampiers orakelkaarten kopen?

De Vampiers orakelkaarten
De Vampiers orakelkaarten

De kunstwerken zijn gemaakt door de bekroonde Jasmine Becket-Griffith en de inzichtgevende wijsheden zijn afkomstig van Lucy Cavendish. Vamps is een diepgaand orakel om onze innerlijke angsten te helen, onze krachten te versterken en patronen die ons tegenhouden op te lossen. Wijs, elegant, heldhaftig en mooi, dit orakel is anders dan alle andere. Met 44 kaarten en een gedetailleerde handleiding met eenvoudige, maar onthullende uitspraken voor je reading, helpt dit orakel je om door de duistere nacht te wandelen, en terug te keren in het licht van hoop, gezondheid, heling en bewustzijn.

De Vampiers orakelkaarten kopen