Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten De Vampiers Oud

Oud

Oud

Trefwoorden

Voorouders, Egypte, magische erfenis

Wat de vampiers zeggen

Deze oude priesteres zit tussen de botten uit het verleden - ze bewaart de geheimen van de voorouders - en ze tilt het oude vat op waaruit ze het bloed zal drinken, en de kennis van het verleden weer zal gebruiken. Want dit doe jij ook - je richt je, steeds weer, op de kennis die je van huis uit hebt meegekregen. De kennis die je leidt, heelt en kracht geeft in tijden van verdriet. Zelfs wij, die vaak zo onzeker zijn hoe het zou zijn om de wereld in te gaan, vragen ons af, omdat we steeds meer de geschiedenis van de mens bestuderen, hoe we zijn begonnen. Dat geldt op dit moment ook voor jou. Je vraagt je af hoe je bent begonnen, waar komen mijn voorouders vandaan? Welke rol speelt mijn verleden in het heden? Welke rol spelen mijn voorouders nu? En op welke manier zal het verleden mijn toekomst be´nvloeden? Deze kaart verschijnt aan mensen die meer over hun familie, en hun culturele erfgoed en familiecultuur willen weten. Het weten wat anderen hebben gedaan, gezegd, gedacht, gevoeld, waaraan ze zijn overleden, waar ze werden geboren, geeft informatie over het heden. Misschien kom je geheimen over je familie te weten die veel jaren geheim zijn gehouden. En je zult een gevoel van de onsterfelijkheid van het geslacht van de familie hebben - dat je een deel bent van de geschiedenis van de planeet, net zoals de planten en de bomen. Jouw familie is de geschiedenis van de plant - en het is tijd dat je dit erkent en begrijpt wie je bent, diep van binnen, in je bloed. En te ontdekken welk bloedverwantschap wijs is, en welke invloed van je afkomst je kunt overwinnen.

Zegeningen

Familieverbintenissen geven je groter kennis van het zelf, en op welke manier je met familieleden die je kent moet omgaan. Op dit moment zul je informatie krijgen die je kan verrassen of teleurstellen - welke reactie ook, het is een geschenk om te mogen weten waar je vandaan komt, en van wie de kern van je wezen afkomstig is.

Verwensing

Misschien weet je weinig over je familie en voorouders, en heb je het gevoel dat iets uit het verleden belangrijk is en de oorzaak is van iets wat zich nu op een ongelukkige manier herhaalt. Zie de priesteres, en zie hoe ze op een directe manier met de voorouders uit oude tijden werkt, en met hun dierlijke bloedverwanten, en de oude goden en godinnen. Ze is misschien heel oud - of misschien heel jong - maar ze heeft een gezond respect voor de ouden, de ouden die nu terugkeren, als nooit tevoren.

Advies

Luister naar de energie van je voorouders, want die heeft je op dit moment veel te bieden. Neem gewoon tijd om te mediteren en zie wie er aan jou verschijnt.

De Vampiers orakelkaarten kopen?

De Vampiers orakelkaarten
De Vampiers orakelkaarten

De kunstwerken zijn gemaakt door de bekroonde Jasmine Becket-Griffith en de inzichtgevende wijsheden zijn afkomstig van Lucy Cavendish. Vamps is een diepgaand orakel om onze innerlijke angsten te helen, onze krachten te versterken en patronen die ons tegenhouden op te lossen. Wijs, elegant, heldhaftig en mooi, dit orakel is anders dan alle andere. Met 44 kaarten en een gedetailleerde handleiding met eenvoudige, maar onthullende uitspraken voor je reading, helpt dit orakel je om door de duistere nacht te wandelen, en terug te keren in het licht van hoop, gezondheid, heling en bewustzijn.

De Vampiers orakelkaarten kopen