Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten De Vampiers Hoop

Hoop

Hoop

Trefwoorden

Anticiperen, heldere vooruitzichten, wens

Wat de vampiers zeggen

Dit kleine schepsel, dit kleintje, een vampier met een hart en ziel wordt omringd door de dood. Door eindigheid. Door droefheid. Door de lege ruimte. En door degenen die haar hebben verlaten. Net zoals jij, ziet ze de duisternis in anderen en in het leven in het gezicht, en voelt ze zich bijzonder alleen. Maar wat ze bij zich heeft is de kunst om te hopen. En hier kiest ze voor. Dit is niet altijd even gemakkelijk, maar ze heeft een kaars aangestoken in de diepe duisternis, op een stapel schedels en niets anders, en ze heeft vuur aangestoken en houdt het licht omhoog. Ze biedt heel rustig de dood, de verandering, de stilte, de eenzaamheid, de kritiek en een groot dilemma het hoofd. Als je deze kaart trekt wordt je gevraagd om boven degenen te gaan staan die toegeven aan hopeloosheid en negativisme. Hij vraagt je niet om op een verkeerde manier hoopvol te zijn, of een gelukkig te kijken en te weigeren onder ogen te zien wat je het hoofd moet bieden. Hij vraagt je om hoopvol te zijn. Je weet de uitkomst nog niet. Je weet nog niet wat er gaat gebeuren. Maar waar je zeker van kunt zijn is dat de hoop die je hebt je in staat stelt om je te handhaven in een tijd van moeilijkheden. Blijf altijd hopen, zelfs al is het een klein beetje. Bied het hoofd wat je onder ogen ziet. Doe wat je moet doen. En weet dat deze situatie heel moeilijk is. Hierover bestaat geen twijfel. Maar wij vragen van je dat je weet dat een van de mooiste en levensbevestigende dingen die wij kunnen doen, is weigeren op te geven, en dat niet alleen, doe wat je moet doen met hoop. Dit licht zal hulp aantrekken, interventie, assistentie en onze bewondering en respect, dat achtereenvolgens weer meer hulp zal bezorgen. Je weet dat je een beetje optimisme kunt creŽren. Je weet dat jij de drager van de toorts, van het licht bent in deze omstandigheden. En je weet dat deze hoop anderen zal warmen, inspireren en koesteren. Licht de wereld op waarin jij verkeert. Steek het licht aan en kijk naar de schaduwen en gevaren op de achtergrond. Houd de vlam brandende.

Zegeningen

Jouw kunst om mogelijkheden te creŽren in een schijnbaar hopeloze en moeilijke situatie brengt in anderen het beste naar boven, en dat heeft een sterk vergrotend effect. Met deze hoop heb je verandering zichtbaar laten worden.

Verwensing

Zonder hoop verliezen wc ons hart. Als je hoop van ondergeschikt belang vindt, weet dan dat hopen, ervoor kiezen om te geloven dat er nog steeds redenen zijn om optimistisch vooruit te kijken, een meer positieve uitkomst kan creŽren dan die je je op dit moment ziet.

Advies

Je zult spoedig hoop hebben, waardoor datgene dat er op dit moment gebeurt gemakkelijker valt om te (ver) dragen. Deze last duurt niet eeuwig, en morgen zal het beter zijn.

De Vampiers orakelkaarten kopen?

De Vampiers orakelkaarten
De Vampiers orakelkaarten

De kunstwerken zijn gemaakt door de bekroonde Jasmine Becket-Griffith en de inzichtgevende wijsheden zijn afkomstig van Lucy Cavendish. Vamps is een diepgaand orakel om onze innerlijke angsten te helen, onze krachten te versterken en patronen die ons tegenhouden op te lossen. Wijs, elegant, heldhaftig en mooi, dit orakel is anders dan alle andere. Met 44 kaarten en een gedetailleerde handleiding met eenvoudige, maar onthullende uitspraken voor je reading, helpt dit orakel je om door de duistere nacht te wandelen, en terug te keren in het licht van hoop, gezondheid, heling en bewustzijn.

De Vampiers orakelkaarten kopen