Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten De Vampiers Getuige

Getuige

Getuige

Trefwoorden

Weten, persoonlijke getuigenis, uitspreken

Wat de vampiers zeggen

Door te hebben gezien waarvan je eerst dacht dat het slechts een gerucht was, van horen zeggen, of misschien zelfs bedacht, betekent dat je bent veranderd. En je hebt ons gezien. Je hebt geesten gezien. Je hebt het kleurenspel gezien om de mens, het auraveld dat je steeds informatie doorgaf. Je hebt de droom waar zien worden in de weken dat je 's nachts gezichten hebt gezien, je hebt gesproken met de natuurlijke geesten en je hebt ontdekt dat er meer is dan wat zo veel mensen willen toegeven wat echt en levend is in de wereld waar we allemaal deel van uit maken. Er wordt gezegd dat vampiers zoals wij niet bestaan. Maar je weet dat er op deze planeet meer bestaat dan iemand ooit heeft kunnen dromen. Jij weet dat we echt zijn. En jij bent onlangs getuige geweest van iets waarvan anderen zullen zeggen dat het niet waar is. Maar je bent nu een getuige en van wat je hebt gezien kan je niet meer 'ongezien' zeggen. Je weet dat je het niet langer kunt ontkennen. We vragen je niet om al je nieuwe kennis aan iedereen te vertellen. We willen alleen niet dat je jezelf voorliegt, niet langer een gewetenszaak maakt van kwesties over wat je zag en voelde en begreep, en of het waar of niet waar was. Deze planeet bevat zoveel van ons. Denk daar aan. En tussen ons gezegd, jij en ik, hoewel zo verschillend, zijn slechts twee types van de miljoenen variaties van de bijzondere schepsels die er zijn. Wie van ons kan de waarheid ontkennen van het wonder van deze planeet en alle manifestatie van leven dat er op woont? Je hebt gezien dat wat sommigen zeggen niet waar is. Weet dat het geen leugen is. Het zou een leugen zijn en verkeerd van jou om te ontkennen wat je weet na het geschenk van deze kennis.

Zegeningen

De sluiers van illusie en bedrog zijn weggenomen. Het kan pijnlijk zijn, maar het is ook een grote zegen om de waarheid te kennen. Twijfel niet aan wat je hebt ervaren.

Verwensing

Het kan verleidelijk zijn om te protesteren als ie voorgelogen wordt, of gekwetst bent. Weet dat je ie op de weg bevindt die je naar veel plaatsen brengt, en deze stop op je reis was nodig om de volgende stappen verstandiger te kunnen nemen. Je bent nu vrij. Deze kaart bevat helemaal geen verwensing.

Advies

Weet dat wat je hebt gezien en gevoeld echt is. Iemand anders ontkent misschien dat je getuige bent geweest van iets echts. Maar nu je het hebt gezien en nu je het weet, heb je de plicht om jezelf nooit meer voor te liegen. Deze waarheid hoef je niet je hele leven te vertellen. Maar lieg jezelf nooit meer voor. Accepteer het bewijs van je ervaring en eer het in je hart, en doe het met je woorden wanneer wijsheid je vraagt om vrijuit te spreken. Er zijn een aantal mensen die je zelfvertrouwen zullen verraden. Anderen zullen je ervaring delen en zich aan jou verwant gaan voelen wanneer je anderen verstandig laat delen in jouw kennis.

De Vampiers orakelkaarten kopen?

De Vampiers orakelkaarten
De Vampiers orakelkaarten

De kunstwerken zijn gemaakt door de bekroonde Jasmine Becket-Griffith en de inzichtgevende wijsheden zijn afkomstig van Lucy Cavendish. Vamps is een diepgaand orakel om onze innerlijke angsten te helen, onze krachten te versterken en patronen die ons tegenhouden op te lossen. Wijs, elegant, heldhaftig en mooi, dit orakel is anders dan alle andere. Met 44 kaarten en een gedetailleerde handleiding met eenvoudige, maar onthullende uitspraken voor je reading, helpt dit orakel je om door de duistere nacht te wandelen, en terug te keren in het licht van hoop, gezondheid, heling en bewustzijn.

De Vampiers orakelkaarten kopen