Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten De Vampiers Geloof

Geloof

Geloof

Trefwoorden

Hoop, standvastig, (zelf)vertrouwen

Wat de vampiers zeggen

Het gevoel dat er iets gaat gebeuren, of goed is, of een bijzondere manier is, kun je geloof noemen. Geloven is rustig en hoopvol, biedt tevredenheid en kalmte, je hoeft er geen hoera tegen te zeggen en het gaat er niet om dat je gelijk krijgt. Ook wij hebben geloof, en we zien het het beste in wat wij de mens noemen, het warmbloedige wezen van wie jij er ook een bent. Het is een mooi geschenk dat jullie mensen op zo'n rustige, vriendelijke manier gelovigen moeten zijn. Geloof wordt niet altijd op een mooie manier tot uitdrukking gebracht. Geloof is een liefdevolle, verbazingwekkende eigenschap, maar het moet worden gebruikt voor iets dat de moeite waard is. Wanneer je deze kaart hebt getrokken, is het het beste om te onderzoeken waarin jij gelooft. Wat betekent geloof voor je? Werd je als kind geleerd om geloof te hebben en verloor je het geloof op een bepaald moment? Want er werd je vaak geleerd om in dingen te geloven die je geloof niet verdienen. Het kan nu tijd zijn om opnieuw te leren waar je blijvend standvastig op kunt hopen - waarvan je weet dat het zal gebeuren, hoewel je het nooit met je ogen kunt zien. En wij weten van Geloof - dat echt alles op tijd goed komt. Want we leven in dit vertrouwen. Anders zouden we van binnen dood zijn. De menselijke geest is van binnen gelovig, op zijn best. Om geloof te hebben betekent dat je eerlijk moet blijven, maar met een gevoel echt vanuit je hart. Teder, roerend en vol dankbaarheid, krijg je misschien spoedig je geloof terug. Kies verstandig waar je dit geschenk van je geloof aan geeft.

Zegeningen

Je geloof keert terug en je voelt je echt verbonden met en getroost door je keuzen en plannen. Ze worden ondersteund door de energie van het universum.

Verwensing

Je voelt je afgemat en gekwetst door wat je hebt gehoord, je hebt een beetje van je enthousiasme en je onschuld verloren.

Advies

Als je het geloof in iemand, een project, of de mensheid zelf hebt verloren, is het tijd om de bron van het geloof te gaan onderzoeken. Weet dat het nieuw leven kan worden ingeblazen, en deze keer kun je misschien kiezen welke plaats je dit mooiste en tederste van alle geloven wilt geven.

De Vampiers orakelkaarten kopen?

De Vampiers orakelkaarten
De Vampiers orakelkaarten

De kunstwerken zijn gemaakt door de bekroonde Jasmine Becket-Griffith en de inzichtgevende wijsheden zijn afkomstig van Lucy Cavendish. Vamps is een diepgaand orakel om onze innerlijke angsten te helen, onze krachten te versterken en patronen die ons tegenhouden op te lossen. Wijs, elegant, heldhaftig en mooi, dit orakel is anders dan alle andere. Met 44 kaarten en een gedetailleerde handleiding met eenvoudige, maar onthullende uitspraken voor je reading, helpt dit orakel je om door de duistere nacht te wandelen, en terug te keren in het licht van hoop, gezondheid, heling en bewustzijn.

De Vampiers orakelkaarten kopen