Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten De Vampiers Edelmoedigheid

Edelmoedigheid

Edelmoedigheid

Trefwoorden

Eer, hoge normen, idealistisch

Wat de vampiers zeggen

Je hebt iets dat wij vampiers op dit moment kunnen herkennen. We willen dat je je er nu op focust het herkent en erkent. Je bent edel. Men - dat wil zeggen mensen - wordt zo vaak in verwarring gebracht door dit woord, men heeft het gevoel dat je uit een oude en aristocratische familie moet komen om adellijk bloed te hebben. Maar een aantal van de meest corrupte, onfatsoenlijke en grofste mensen en vampiers waren van oorsprong aristocraten. Jij hebt je edel van geest en daad getoond en je hebt je op een manier gedragen die onze aandacht heeft getrokken. We willen je aanmoedigen om je vaker zo edelmoedig te gedragen. Edelmoedigheid is een aangeboren gevoel van deugd, of in staat zijn om het beste en goede te doen in omstandigheden die gemakkelijker zouden zijn als we hadden gehandeld volgens het heersende denken. Je helpt de hulpeloze geholpen. Je hebt iemand die zwakker was beschermd. Je hebt gesproken voor degenen die geen stem hadden. Je bent krachtig geweest zonder aan een beloning te denken. Maar dit is de beloning waar je niet om hebt gevraagd, maar die je verdient. Want je gedraagt je als een ridder, of een dame, zoals in de meeste ridderverhalen, en je hebt goed geleefd en je wordt iedere dag een verfijnder wezen. Wanneer wij vampiers hebben geleerd om verder te kijken dan de instincten die onze nieuwe natuur ons heeft gegeven, kunnen wij ook edele schepselen zijn - en wij moeten er hard voor vechten zo te worden. Dus nu willen wij, die lang volgens een bepaalde code hebben geleefd, je eren en je vertellen dat je het goed hebt gedaan. Accepteer deze erkenning. En weet dat de goede daden doe je zo onzelfzuchtig hebt gedaan de wereld in beweging brengen en veranderingen brengen die je misschien nooit ziet, maar je ziel zal weten dat je al het verschil hebt gemaakt voor iemand die hulpeloos was en die je hulp hebt geboden. We eren jou, edele Heer, edele Dame.

Zegeningen

Dit is een schitterende gelegenheid om het beste te doen wat je kunt doen, wat daardoor jouw vibratie zal veranderen en je wonderbaarlijke nieuwe mogelijkheden met eerbare mensen aantrekt.

Verwensing

Als je edele gevoelens ontkent, zal het makkelijke worden om voor de gemeenste optie te gaan, steeds weer. Dat zal je ziel bezoedelen.

Advies

Met deze kaart wordt je gevraagd om af te stemmen op dat deel van jezelf dat sommigen van jullie het Hoger Zelf noemen. Er wordt je gevraagd om het juiste en het beste te doen, zelfs als het niet het meeste voordelige, of het gemakkelijkste is. Je wordt voor een poosje ook gevraagd om anderen van dienst te zijn en te helpen. En te geven.

De Vampiers orakelkaarten kopen?

De Vampiers orakelkaarten
De Vampiers orakelkaarten

De kunstwerken zijn gemaakt door de bekroonde Jasmine Becket-Griffith en de inzichtgevende wijsheden zijn afkomstig van Lucy Cavendish. Vamps is een diepgaand orakel om onze innerlijke angsten te helen, onze krachten te versterken en patronen die ons tegenhouden op te lossen. Wijs, elegant, heldhaftig en mooi, dit orakel is anders dan alle andere. Met 44 kaarten en een gedetailleerde handleiding met eenvoudige, maar onthullende uitspraken voor je reading, helpt dit orakel je om door de duistere nacht te wandelen, en terug te keren in het licht van hoop, gezondheid, heling en bewustzijn.

De Vampiers orakelkaarten kopen