Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten De Vampiers Discipline

Discipline

Discipline

Trefwoorden

Oefenen, consistentie, toepassing

Wat de vampiers zeggen

Je wilt dat iets gemakkelijker is dan het moet zijn om het te kunnen waarderen. Je wilt dat iets sneller gebeurt dan mogelijk is voor je eigen groei en degelijkheid. Je bent hier, kort gezegd, net zoals veel andere mensen die we zien. Het ontbreekt je aan discipline. Er zijn momenten dat we voelen dat we om iets te kunnen verkrijgen, of om een doel te bereiken, we er alleen maar over hoeven te mediteren, het moeten visualiseren als echt en het daarom naar ons toekomt op de manier die we de Wet van Aantrekking hebben genoemd. Er is nog een andere wet. De wet van bijdragen aan en hard werken en vasthoudendheid. Het klinkt niet prettig. Het geeft geen snel resultaat. Maar het is echt en het geeft een blijvend resultaat en is echt. En die les krijg je nu. Er hoeft geen stress te zijn, geen verontwaardiging of waardeverlies over wat je zult bereiken, gewoonweg omdat je het niet zonder moeite hebt verkregen. Het doel dat je voor ogen hebt is van jou wanneer je de moed bij elkaar raapt er hard voor te werken. Het is geen werk dat je graag doet. Het vraagt je dingen te doen die velen als onplezierig beschouwen. Maar dat komt alleen omdat jullie moderne mensen niet gewend zijn om grote risico's te nemen. Er heerst onder jullie een cultuur dat je je altijd gelukkig en gemakkelijk moet voelen. Het heeft generaties gecreŽerd die zich fysiek niet goed voelen, mentaal lui zijn en spiritueel apathisch. De discipline die je nodig hebt zal leiden tot een grote doorbraak. Je weet dat je een belangrijk deel van je leven moet veranderen en de naakte waarheid, die we je hierbij geven, is dat dit heel moeilijk zal zijn. Je moet niet wachten tot je gemotiveerd bent en het graag wilt. Je moet eraan toe willen geven en de discipline opbouwen die je nodig hebt om het plan te verwezenlijken waardoor je zoveel zegeningen in je leven tegemoet kunt zien. De deur openzetten vereist wilskracht, actie en je best doen, steeds weer.

Zegeningen

Je kunt de dingen veranderen, en er aan vasthouden. Na verloop van tijd zal iets wat pijnlijk was transformeren in iets aangenaams. De vrijheid en kracht die dit geeft weegt zeker op tegen de pijn die je kortstondig zou ervaren.

Verwensing

Aan jezelf twijfelen kan je kwaliteiten in de weg staan. Laat dit niet gebeuren! De uitdaging die je het hoofd moet bieden gaat verder dan wat gemakkelijk en plezierig is om te doen. Maar dat geeft je wel alles wat je graag wilt en het geeft je de (wils)kracht waaraan je soms hebt getwijfeld of je die wel had.

Advies

Het is tijd om een plan te maken, om structuur te creŽren en verplichtingen aan te gaan. Twijfel niet langer aan jezelf en zet de ruimte die hierdoor ontstaat om in daden.

De Vampiers orakelkaarten kopen?

De Vampiers orakelkaarten
De Vampiers orakelkaarten

De kunstwerken zijn gemaakt door de bekroonde Jasmine Becket-Griffith en de inzichtgevende wijsheden zijn afkomstig van Lucy Cavendish. Vamps is een diepgaand orakel om onze innerlijke angsten te helen, onze krachten te versterken en patronen die ons tegenhouden op te lossen. Wijs, elegant, heldhaftig en mooi, dit orakel is anders dan alle andere. Met 44 kaarten en een gedetailleerde handleiding met eenvoudige, maar onthullende uitspraken voor je reading, helpt dit orakel je om door de duistere nacht te wandelen, en terug te keren in het licht van hoop, gezondheid, heling en bewustzijn.

De Vampiers orakelkaarten kopen