Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten De Vampiers Bovennatuurlijk

Bovennatuurlijk

Bovennatuurlijk

Trefwoorden

Onverklaarbaar, verbazingwekkend, bovenaards

Wat de vampiers zeggen

Er zijn veel dingen in de wereld die de meeste mensen niet gemakkelijk kunnen verklaren. Inclusief vampiers. Net zoals dit mooie zilverharige schepsel dat wordt omringd door vliegende vissen als de zon op het punt staat om achter haar onder te gaan. Voor haar is een onwezenlijk visioen. En toch is het er. Echt en tegelijkertijd onecht. We zijn wetenschappers, doctoren en we onderwijzen, en we zijn te midden van jullie. En we horen zo vaak waarvan wordt gezegd dat het onmogelijk is: het horen van gedachten. Het bewegen van voorwerpen door middel van energie. Het kennen van gebeurtenissen voordat ze plaatsvinden. Het ontvangen van boodschappen uit hemelse sferen. Het kunnen zien van kleuren om lichamen. Het kunnen helen door middel van aanraken. En ik zeg je dat dit allemaal niet 'bovennatuurlijk' is. Het is allemaal natuurlijk. En wanneer het wordt ontwikkeld en eraan wordt gewerkt, en er mee wordt geoefend en in praktijk wordt gebracht, wordt het beschouwd als super. Jij bezit deze vaardigheden. Je hebt ze in overvloed. En we zien het om je heen. Het is nu jouw taak om dit te ontwikkelen. Ontwikkel het niet zonder reden en zonder er over na te denken - maar ontwikkel het en vier je vieren, je schitterende mens-zijn dat zoveel kan en wat van zo wezenlijk belang is voor ons allemaal. Je bent bovennatuurlijk. Je bent zo prachtig als degene die in spirit zijn. Je bent een goddelijk schepsel. En nu is het tijd om dit te vieren, het te omhelzen en om zo sterk te worden in je buitengewone waarnemingen net zoals in anderen. Omhels je zelf mensenkind. Alles van je magische, wonderbaarlijke zelf.

Zegeningen

Je hebt iets goddelijks in je, dat in hoge mate is verbonden met de cycli en aspecten van de natuur. Je voelt je, meer dan ooit tevoren, zeker en veilig bij het ontwikkelen en uitdrukken van je intu´tieve gaven.

Verwensing

Je voelt je angstig en nerveus om je intu´tieve gaven te gebruiken. Je gelooft dat deze krachten gevaarlijk, of negatief zijn. Je voelt je niet de moeite waard, of onveilig.

Advies

Nu is het tijd om te gaan begrijpen dat de zintuigen die we allemaal hebben niet alleen speciale gaven zijn die alleen aan de uitverkorenen zijn gegeven. We hebben ze allemaal. Misschien ben je wanhopig geweest over het gebrek aan jouw gaven, en heb je je misschien afgevraagd wat je eigen vaardigheden zouden kunnen zijn. Het is tijd om deze te ontdekken door er aandacht aan te geven en door er hard aan te werken.

De Vampiers orakelkaarten kopen?

De Vampiers orakelkaarten
De Vampiers orakelkaarten

De kunstwerken zijn gemaakt door de bekroonde Jasmine Becket-Griffith en de inzichtgevende wijsheden zijn afkomstig van Lucy Cavendish. Vamps is een diepgaand orakel om onze innerlijke angsten te helen, onze krachten te versterken en patronen die ons tegenhouden op te lossen. Wijs, elegant, heldhaftig en mooi, dit orakel is anders dan alle andere. Met 44 kaarten en een gedetailleerde handleiding met eenvoudige, maar onthullende uitspraken voor je reading, helpt dit orakel je om door de duistere nacht te wandelen, en terug te keren in het licht van hoop, gezondheid, heling en bewustzijn.

De Vampiers orakelkaarten kopen