Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten De Kracht van het Wiel 9 - Het Noorden (Waboose)

9 - Het Noorden (Waboose)

9 - Het Noorden (Waboose)

Kernwoorden

Spirituele verbinding - voltooiing - wijsheid


Er staat je een periode van grote kennis te wachten. Je hebt je een nieuw doel gesteld en innerlijk vertrouwen gekregen over jezelf en over wat je kunt. Dit vertrouwen komt niet voort uit je ego. Het heeft zich gedurende de laatste 'tijd ontwikkeld, met geduld en geestelijke inspanning van degene die zoekt. De kaart van het Noorden geeft een mooie acceptatie van je talenten aan en de bereidheid om deze met anderen te delen. Het seizoen van het Noorden is de winter, dat suggereert dat je een zekere vorm van voltooiing hebt bereikt, die je vrede geeft.

Je verbinding met het goddelijke blijft groeien en de spirituele aspecten van je leven krijgen een nieuwe betekenis. Synchroniciteit, gebedsdiensten, meditatie, het waarderen van de natuur, compassie en verstandig counselen zijn allemaal aspecten van de kaart van het Noorden. De zuivering vindt heel subtiel van binnen plaats door de onzichtbare draad die ons verbindt met het scheppingsnetwerk.

Deze staat van verlichting neemt de kleuren aan van de regenboogkrijger. Leer en accepteer het verschil tussen het ontvangen van informatie en het ontvangen van ware wijsheid.


Geestkrachten van Het Noorden, laat me de wijsheid herkennen en me vereerd voelen dat ik in aanraking mag komen met de gewijde ruimte. Help me dat ik de moed en overtuiging mag hebben om de kleuren van de regenboogkrijger te dragen. Zuiver mijn lichaam, geest en ziel door mijn verbinding met de Schepper.

De Kracht van het Wiel orakelkaarten kopen?

De Kracht van het Wiel Orakelkaarten
De Kracht van het Wiel Orakelkaarten

De kaarten van de Kracht van het Wiel geven de stenen weer van het traditionele medicijnwiel en zijn een toegankelijke methode om toegang te krijgen tot de oude helende energieën. De suggestieve afbeeldingen van de populaire schilderes van de wildernis, Jody Bergsma, brengen de beelden van mythen en de natuur samen om je te helpen het geheim van het scheppen te ontdekken. De Kracht van het Wiel leidt je door middel van vriendelijke gebeden en krachtige waarzeggingen langs het pad van je geest.

De Kracht van het Wiel kopen