Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten De Kracht van het Wiel 8 - Vlinderclan

8 - Vlinderclan

8 - Vlinderclan

Kernwoorden

Helderheid van geest - ontwaken - schoonheid


De Vlinderclan vertegenwoordigt een ontwaken of het vrijmaken van bepaalde beperkingen in je leven. Je hebt onlangs een moeilijke tijd doorgemaakt, maar je ontpopt je nu en laat de duisternis achter je. Voor wat betreft je geest, heb je er voor gekozen om te volgen wat mooi is, net zoals de vlinder wordt aangetrokken door de bloem.

Wat heb je een ongeloo?ijke transformatie ondergaan. Wees trots op jezelf dat je de moed hebt gehad om uit te vliegen. Je gevoelens en je schoonheid worden groter terwijl je naar het licht vliegt. De schoonheid wordt gevonden op plaatsen die je je niet had kunnen voorstellen, wanneer de mooie patronen van het leven zich voor je ontvouwen.

De Vlinderclan neemt je verwarring, je onzekerheid weg en leidt je naar helderheid van geest. Met een helder inzicht en een rustige geest kun je nu, met uitbundig plezier, uitvliegen. Om de schoonheid om ons heen te herkennen, moeten we eerst de schoonheid in onszelf herkennen. Dit ontwaken is het geschenk van de vlinder voor jou.


Zoals ik van het duister naar het licht transformeer, kan ik nu de schoonheid zien die me omringt en die ik in me heb. Ik ga op een natuurlijke manier voor de dingen die me vreugde in mijn hart geven, en ik help anderen om hun eigen innerlijke schoonheid te ontdekken.

De Kracht van het Wiel orakelkaarten kopen?

De Kracht van het Wiel Orakelkaarten
De Kracht van het Wiel Orakelkaarten

De kaarten van de Kracht van het Wiel geven de stenen weer van het traditionele medicijnwiel en zijn een toegankelijke methode om toegang te krijgen tot de oude helende energieën. De suggestieve afbeeldingen van de populaire schilderes van de wildernis, Jody Bergsma, brengen de beelden van mythen en de natuur samen om je te helpen het geheim van het scheppen te ontdekken. De Kracht van het Wiel leidt je door middel van vriendelijke gebeden en krachtige waarzeggingen langs het pad van je geest.

De Kracht van het Wiel kopen