Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten De Kracht van het Wiel 7 - Dondervogelclan

7 - Dondervogelclan

7 - Dondervogelclan

Kernwoorden

Op handen zijnde verandering - levenskracht - herbouwen


De Dondervogelclan geeft energie in zijn opperste vorm weer. Zoals de donder langs de hemel rolt, zo maakt ook de energie van de dondervogel zijn aanwezigheid bekend.
Wees voorbereid op snel veranderende situaties die voor emoties zorgen. Deze kracht en energie is de vonk van het universum, en de krachtgolf die uiteindelijk kan zorgen voor een schepping of een verwoesting. De Dondervogel is als het beven van de aarde, de feniks die uit de aarde oprijst, en de toren die in stukjes uiteenvalt. Het element vuur van de Dondervogel zorgt voor verandering ó het verbranden van het oude maakt ruimte voor het nieuwe om te groeien.
De signalen van de Dondervogel geven een overvloedige stroom van energie aan die zorgen voor een periode waarin nieuwe gebeurtenissen plaatsvinden. Zorg ervoor dat je de nodige veranderingen niet blokkeert, of je er tegen verzet. Laat de energie stromen om vooral een beter leven te creŽren, dat meer in overeenstemming is met je spirituele gaven en je doel. De Dondervogel leidt je naar de weg om het doel te ontdekken. Maar als we ons verzetten, zullen de verkeerde idealen, die we ons tot doel hebben gesteld, ineenstorten.


Grote Geest, help me de veranderingen te omarmen die nodig zijn om volgens mijn eigen waarheid te leven. Ik waardeer de ongelooflijke kracht van de energie van de Dondervogel. Ik zal deze energie verstandig gebruiken om een beter leven voor mijzelf te creŽren en een betere wereld voor al mijn relaties.

De Kracht van het Wiel orakelkaarten kopen?

De Kracht van het Wiel Orakelkaarten
De Kracht van het Wiel Orakelkaarten

De kaarten van de Kracht van het Wiel geven de stenen weer van het traditionele medicijnwiel en zijn een toegankelijke methode om toegang te krijgen tot de oude helende energieën. De suggestieve afbeeldingen van de populaire schilderes van de wildernis, Jody Bergsma, brengen de beelden van mythen en de natuur samen om je te helpen het geheim van het scheppen te ontdekken. De Kracht van het Wiel leidt je door middel van vriendelijke gebeden en krachtige waarzeggingen langs het pad van je geest.

De Kracht van het Wiel kopen