Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten De Kracht van het Wiel 6 - Kikkerclan

6 - Kikkerclan

6 - Kikkerclan

Kernwoorden

Reiniging - loslaten - helen


In deze overweldigende tijd symboliseert deze kaart het gevoel van zwemmen tegen de stroom in. Wanneer we werk doen dat tegen onze natuur ingaat en wanneer we toestaan dat zorgen uit het verleden zich opbouwen, dan hebben we de Kikkerclan nodig om ons te helpen de zware emotionele bagage uit de weg te ruimen. In dit stadium van veel stress, lijkt zelfs, het eenvoudigste obstakel reusachtig te geworden. Haal de druk weg en heel jezelf op elk gebied. Laat je tranen je pijn wegwassen en je het gevoel geven dat je gevoelens helder zijn geworden.
De Kikkerclan focust zich op de healing die je nodig hebt, of iemand die, dicht bij je staat. Door empathisch te zijn en andere vrijelijk hun gevoelens te laten tonen, kun je hen de steun bieden die ze nodig hebben. Onderschat nooit de kracht van compassie.
Kikkerclan leert ons ons te verbinden met de helende kracht van water, dat de emotionele stroom is in ons leven. Als er een dam in de stroom wordt opgeworpen, beginnen we de druk te voelen die binnenin ons wordt opgebouwd. Laat je emoties vrij gaan en moedig anderen aan dit ook te doen.


Door het geschenk van de Kikkerclan leer k me te verbinden met de helende krachten van water. In de stroom leer ik mijn emoties vrij te uiten en mogelijke negativiteit weg te wassen. Ik heb compassie met mezelf en met anderen. Daardoor is mijn geest sterker.

De Kracht van het Wiel orakelkaarten kopen?

De Kracht van het Wiel Orakelkaarten
De Kracht van het Wiel Orakelkaarten

De kaarten van de Kracht van het Wiel geven de stenen weer van het traditionele medicijnwiel en zijn een toegankelijke methode om toegang te krijgen tot de oude helende energieën. De suggestieve afbeeldingen van de populaire schilderes van de wildernis, Jody Bergsma, brengen de beelden van mythen en de natuur samen om je te helpen het geheim van het scheppen te ontdekken. De Kracht van het Wiel leidt je door middel van vriendelijke gebeden en krachtige waarzeggingen langs het pad van je geest.

De Kracht van het Wiel kopen