Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten De Kracht van het Wiel 5 - Schildpadclan

5 - Schildpadclan

5 - Schildpadclan

Kernwoorden

Gronden - gestadige vooruitgang - solidariteit


Deze kaart geeft een periode aan van langzame en gestage vooruitgang. Maak je niet ongerust over het feit dat er uiteindelijke niet veel gebeurt. Je bereikt je doel op het juiste moment.
Zo langzaam gaan als de schildpad vereist geduld en vertrouwen dat het universum je geeft wat je nodig hebt. Als je het lot tart en je doelen te vroeg probeert te bereiken, zul je niet ten volle van het succes genieten. De taken zullen niet goed worden volbracht en je put jezelf uit door het hele proces te forceren. De gang van de schildpad verzekert je ervan dat je doelen vast staan en dat je in feite de energie en het doorzettingsvermogen zult hebben om het gewenste doel te bereiken.
Leer om van de eenvoudige genoegens van het leven te genieten. Leven in het moment stelt ons in staat om reserves op te bouwen voor innerlijke kracht. De schildpad leert ons om ons te concentreren en te gronden. Zijn beschermende schild herinnert ons op een vriendelijke manier grenzen te stellen tussen wat we wel en niet willen ervaren. Breng een evenwicht in wat je wilt ontvangen en wat je aan de wereld wilt teruggeven.


Dankzij de les van de schildpad ga ik op mijn doelen af met de gestage langzame vooruitgang die ervoor zorgt dat ze worden volbracht. Mijn leven is volmaakter wanneer ik de tijd neem om van mijzelf te genieten, omdat mijn lichaam gezonder is en mijn geest helderder. Ik prijs de schildpad dat hij mijn verbinding met Moeder Aarde opent en ik ben dankbaar voor de gaven die ze mij heeft gegeven.

De Kracht van het Wiel orakelkaarten kopen?

De Kracht van het Wiel Orakelkaarten
De Kracht van het Wiel Orakelkaarten

De kaarten van de Kracht van het Wiel geven de stenen weer van het traditionele medicijnwiel en zijn een toegankelijke methode om toegang te krijgen tot de oude helende energieën. De suggestieve afbeeldingen van de populaire schilderes van de wildernis, Jody Bergsma, brengen de beelden van mythen en de natuur samen om je te helpen het geheim van het scheppen te ontdekken. De Kracht van het Wiel leidt je door middel van vriendelijke gebeden en krachtige waarzeggingen langs het pad van je geest.

De Kracht van het Wiel kopen