Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten De Kracht van het Wiel 4 - Grootmoeder Maan

4 - Grootmoeder Maan

4 - Grootmoeder Maan

Kernwoorden

Zelfreflectie - innerlijk ritme - intu´tie


Vertrouw op je intu´tie wanneer het gaat om zaken die het hart betreffen. Net zoals Grootmoeder Maan de verschillende stadia doormaakt om haar cyclus te voltooien, kun jij ook leren om het natuurlijke ritme van je eigen lichaam te volgen.
Bekijk je leven eens. Sta je aan het begin van een relatie of een project? Zo ja, doe dan een beroep op de energieŰn van Grootmoeder Maan om je te helpen deze te voltooien. Het is nu de juiste gelegenheid om het natuurlijke ritme van je eigen lichaam te onderzoeken.
Als je in een creatieve sector werkt, ontdek dan de piekmomenten van je productiviteit door een te worden met de creatieve kracht in je. Ie fysieke krachten worden nu groter, dus besteed nu veel aandacht aan de boodschappen die je om je heen krijgt. Grootmoeder Maan biedt je het geschenk aan van zelfre?ectie. Neem nu de tijd om een kijkje in je innerlijke zelf te nemen zodat je kunt leren het meeste uit je natuurlijke creatieve ritmes te halen.


Ik neem de nodige tijd om van de natuurlijke ritmes van mijn lichaam te leren. Ik waardeer u, Grootmoeder Maan, dat u me leert om een te worden met de creatieve kracht in mij.

De Kracht van het Wiel orakelkaarten kopen?

De Kracht van het Wiel Orakelkaarten
De Kracht van het Wiel Orakelkaarten

De kaarten van de Kracht van het Wiel geven de stenen weer van het traditionele medicijnwiel en zijn een toegankelijke methode om toegang te krijgen tot de oude helende energieën. De suggestieve afbeeldingen van de populaire schilderes van de wildernis, Jody Bergsma, brengen de beelden van mythen en de natuur samen om je te helpen het geheim van het scheppen te ontdekken. De Kracht van het Wiel leidt je door middel van vriendelijke gebeden en krachtige waarzeggingen langs het pad van je geest.

De Kracht van het Wiel kopen