Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten De Kracht van het Wiel 39 - Introspectie - Geestespad van het Westen

39 - Introspectie - Geestespad van het Westen

39 - Introspectie - Geestespad van het Westen

Kernwoorden

Nieuw perspectief - terugtrekken - overeenstemming


Je hebt onlangs een periode van grote verwarring en chaos beleefd, waardoor je je uit je evenwicht voelt en weinig controle over je leven hebt. Je terugtrekken in de stilte van binnen schept een veilige plek waardoor je op een rustige manier weer wat perspectief voor je leven krijgt.

Als je naar binnen reist, sluit je dan af voor het geluid en de invloed van de wereld om je heen. Binnenin deze gewijde ruimte kun je je in verbinding stellen met je hoger zelf en het ťťn zijn met de geest voelen, wat de overeenstemming met je leven weer terugbrengt.

Dit is een uitstekende tijd om je dromen en je inzichten te ontwikkelen. Wanneer je in evenwicht bent en alleen, worden je ware aard en wat je kunt duidelijk. Volg je dromen in het geloof en het vertrouwen dat je streven om te creŽren ontstaat door een hoger inzicht, niet vanuit de verwachtingen van iemand anders. Als je werkt vanuit een plaats van universele eenheid, dan worden de ideeŽn en gedachten die door je geest stromen echt goddelijk geÔnspireerd.

Door de tijd te nemen om je terug te trekken en wat perspectief te krijgen, kom je weer in evenwicht, waardoor je geest, lichaam en emoties en ziel allemaal harmonieus samenwerken.


Omdat ik nu de tijd neem, zodat zich voor mij weer nieuwe perspectieven kunnen openen, vraag ik om uw leiding, Grote Geest, om me te helpen de eenheid van geest te ervaren die me eindelijk weer in overstemming brengt met mijn leven.

De Kracht van het Wiel orakelkaarten kopen?

De Kracht van het Wiel Orakelkaarten
De Kracht van het Wiel Orakelkaarten

De kaarten van de Kracht van het Wiel geven de stenen weer van het traditionele medicijnwiel en zijn een toegankelijke methode om toegang te krijgen tot de oude helende energieën. De suggestieve afbeeldingen van de populaire schilderes van de wildernis, Jody Bergsma, brengen de beelden van mythen en de natuur samen om je te helpen het geheim van het scheppen te ontdekken. De Kracht van het Wiel leidt je door middel van vriendelijke gebeden en krachtige waarzeggingen langs het pad van je geest.

De Kracht van het Wiel kopen