Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten De Kracht van het Wiel 38 - Ervaring - Geestespad van het Westen

38 - Ervaring - Geestespad van het Westen

38 - Ervaring - Geestespad van het Westen

Kernwoorden

Loslaten - voorwaarts gaan - reflectie


Je wordt geconfronteerd met het feit dat iemand van wie je houdt, zijn/haar eigen leven gaat leiden. Ervaring is iets wat we anderen niet kunnen leren. We kunnen anderen laten delen in wat ons gebeurt en welke invloed het op ons gehad heeft, maar totdat anderen hun eigen ervaringen beleefd hebben weet je niet hoe het hen zal be´nvloeden.

Leer om te leiden door het goede voorbeeld te geven, geef de kennis door die je uit eigen ervaring hebt gekregen. Laat de controle los en vertrouw er op dat de lessen die je je geliefde in het verleden hebt geleerd, he/haar goed zullen helpen bij eigen, toekomstige keuzes. Neem wat tijd om over je eigen leven na te denken. Welke situaties je onlangs ook hebt meegemaakt, ze hebben tijd nodig om te bezinken. Want alleen door er goed over na te denken kunnen we echt gebruik maken van de verworven kennis en weer verder gaan. Waardeer de kennis die je hebt verworven en gebruik deze verstandig om een toekomst te creŰren die in overeenstemming is met je hogere doel.

Deze kaart herinnert je er ook aan om helemaal in het heden te leven, zonder spijt over het verleden.


Grote Geest, help mij mijn levenservaringen te accepteren, om mijn beperkingen te ontgroeien en voorwaarts te gaan. Help me anderen toe te staan hun eigen levenservaringen te ondervinden door ze mijn liefde en steun aan te bieden op hun weg.

De Kracht van het Wiel orakelkaarten kopen?

De Kracht van het Wiel Orakelkaarten
De Kracht van het Wiel Orakelkaarten

De kaarten van de Kracht van het Wiel geven de stenen weer van het traditionele medicijnwiel en zijn een toegankelijke methode om toegang te krijgen tot de oude helende energieën. De suggestieve afbeeldingen van de populaire schilderes van de wildernis, Jody Bergsma, brengen de beelden van mythen en de natuur samen om je te helpen het geheim van het scheppen te ontdekken. De Kracht van het Wiel leidt je door middel van vriendelijke gebeden en krachtige waarzeggingen langs het pad van je geest.

De Kracht van het Wiel kopen