Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten De Kracht van het Wiel 37 - Liefde - Geestespad van het Zuiden

37 - Liefde - Geestespad van het Zuiden

37 - Liefde - Geestespad van het Zuiden

Kernwoorden

Relaties - onvoorwaardelijke liefde - verjonging


Deze kaart kan betekenen dat je je soulmate vindt, of je ultieme levenspartner. Als je al een relatie hebt, dan is dit een gelegenheid om je huidige relatie nieuw leven in te blazen en te versterken. De energie van de kolibrie is overal om je heen, net zoals de zuiverste bloesems van liefde in je hart. Heb de moed om dit nieuwe gevoel met anderen te delen. laat de emotie door je heen stromen en je voeden met het ware wezen van de levensgrote kracht van onvoorwaardelijke liefde.

Liefde is vaak vergeleken met een wonder. Het is bekend dat de kracht van liefde zelfs de diepste wonden kan helen, en mensen de kracht kan geven om verbazingwekkende dingen te volbrengen.
Maak je op dit moment geen zorgen over de toekomst van j relaties, volg gewoon het pad van je hart en zie waar het je brengt.

Als we eenmaal zijn geraakt door het wonder van de onvoorwaardelijke liefde, is ons leven nooit meer hetzelfde. Het moment dat we voorwaarden stellen aan onze liefde, weerhoudt zij ons eerder dan dat zij ons verjongt. Leer liefde onbaatzuchtig te geven, niet om te worden beloond, maar gewoon uit pure vreugde om te geven. Deze kaart vertegenwoordigt een grote mogelijkheid voor geluk.


Wanneer ik mijn hart ga openstellen voor anderen om mij heen, leidt mijn Grote Geest, zodat ik mag leren om onvoorwaardelijk lief te hebben en het grootste wonder van mijn leven te ervaren.

De Kracht van het Wiel orakelkaarten kopen?

De Kracht van het Wiel Orakelkaarten
De Kracht van het Wiel Orakelkaarten

De kaarten van de Kracht van het Wiel geven de stenen weer van het traditionele medicijnwiel en zijn een toegankelijke methode om toegang te krijgen tot de oude helende energieën. De suggestieve afbeeldingen van de populaire schilderes van de wildernis, Jody Bergsma, brengen de beelden van mythen en de natuur samen om je te helpen het geheim van het scheppen te ontdekken. De Kracht van het Wiel leidt je door middel van vriendelijke gebeden en krachtige waarzeggingen langs het pad van je geest.

De Kracht van het Wiel kopen