Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten De Kracht van het Wiel 36 - Vertrouwen - Geestespad van het Zuiden

36 - Vertrouwen - Geestespad van het Zuiden

36 - Vertrouwen - Geestespad van het Zuiden

Kernwoorden

Persoonlijke ruimte - openheid - geloof


Iedereen heeft om zich heen een gebied dat we als persoonlijke ruimte beschouwen. Als de grens wordt overschreden, dan kan ons gevoel van liefde en vertrouwen worden geschaad. We trekken ons terug, terwijl we de deuren opzetten van de ruimte die we gebruiken om onszelf te beschermen. Als we meemaakten dat we herhaaldelijk misbruikt of mishandeld werden, dan kan het leerproces om weer vertrouwen te hebben lang en pijnlijk zijn. Ongelukkig genoeg kunnen we, zo lang als we ons hiertegen wapenen, niet volledig liefhebben.

Het ontvangen en geven van liefde is een deel van ons ware wezen en is nodig om te kunnen overleven en groeien.

Leven zonder liefde of vertrouwen leidt tot een koud en eenzaam bestaan. We hebben allemaal iemand nodig die we kunnen vertrouwen en waar we ons gevoel mee kunnen delen. Begin met het ontwikkelen van een relatie van vertrouwen met jezelf en met de Grote Geest. Het is nu tijd om je twijfels en angsten over te geven en los te laten voor een hoger doel. Als we geloof kunnen hebben in, en vertrouwen op het grotere plan van de Schepper, dan kan het proces van helen van onze wonden beginnen, en kunnen we langzaam maar zeker ons ware zelf aan anderen laten zien.

Kijk naar de gebieden in je leven waar je jezelf inhoudt ten gevolge van wantrouwen. neem de eerste stap door te leren liefhebben en jezelf te accepteren voor wie je werkelijk bent.


Schepper, help mij me over te geven aan het licht van uw liefde. Als ik eenmaal heb geleerd om van mezelf te houden en mezelf te waarderen, dan zal ik bereid zijn om slechts dat in mijn leven te accepteren wat voor mijn hoogste goed is.

De Kracht van het Wiel orakelkaarten kopen?

De Kracht van het Wiel Orakelkaarten
De Kracht van het Wiel Orakelkaarten

De kaarten van de Kracht van het Wiel geven de stenen weer van het traditionele medicijnwiel en zijn een toegankelijke methode om toegang te krijgen tot de oude helende energieën. De suggestieve afbeeldingen van de populaire schilderes van de wildernis, Jody Bergsma, brengen de beelden van mythen en de natuur samen om je te helpen het geheim van het scheppen te ontdekken. De Kracht van het Wiel leidt je door middel van vriendelijke gebeden en krachtige waarzeggingen langs het pad van je geest.

De Kracht van het Wiel kopen