Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten De Kracht van het Wiel 35 - Groei - Geestespad van het Zuiden

35 - Groei - Geestespad van het Zuiden

35 - Groei - Geestespad van het Zuiden

Kernwoorden

Kans - acceptatie - (toegangs)poort


Terwijl je aan de poort staat van een nieuwe cyclus in je leven, ben je bevroren van angst voor wat je te wachten staat. In het verleden heb je afgerekend met een aantal van je angsten en begon het proces van erkenning van je eigenwaarde. Nu wacht je een mooie gelegenheid voor een nieuw begin. Breng eenheid terug in je leven zodat je boven je angsten kunt uitstijgen en je kunt focussen op je toekomstige doelen. Je hebt een echt belangrijk stadium in je leven bereikt. Bereid jezelf voor door de groei die binnenin je plaatsvindt te koesteren. begin met jezelf te vergeven en te begrijpen dat al onze ervaringen ons sterker maken. Groei betekent verantwoordelijkheid nemen voor je leven en je over je angsten en beperkingen heen zetten voor een groter gevoel van jezelf.

Het accepteren van onze aangeboren vaardigheden en mogelijkheden als gaven van de Grote Geest, helpen ons beseffen dat onze angsten echt alleen maar beslag leggen op ons ego, niet op ons ware zelf. Dan beginnen we onze talenten te gebruiken om de wereld meer van dienst te kunnen zijn.


Schepper, help me alstublieft mijn talenten te erkennen en ze te koesteren terwijl ik aan de poort van een nieuwe fase in mijn leven sta. Help me om de plaats van afzondering te vinden die ontstaat doordat ik mijn ego opzij zet en mezelf accepteer.

De Kracht van het Wiel orakelkaarten kopen?

De Kracht van het Wiel Orakelkaarten
De Kracht van het Wiel Orakelkaarten

De kaarten van de Kracht van het Wiel geven de stenen weer van het traditionele medicijnwiel en zijn een toegankelijke methode om toegang te krijgen tot de oude helende energieën. De suggestieve afbeeldingen van de populaire schilderes van de wildernis, Jody Bergsma, brengen de beelden van mythen en de natuur samen om je te helpen het geheim van het scheppen te ontdekken. De Kracht van het Wiel leidt je door middel van vriendelijke gebeden en krachtige waarzeggingen langs het pad van je geest.

De Kracht van het Wiel kopen