Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten De Kracht van het Wiel 34 - Verlichting - Geestespad van het Oosten

34 - Verlichting - Geestespad van het Oosten

34 - Verlichting - Geestespad van het Oosten

Kernwoorden

Goddelijke communicatie - spiritueel weten - innerlijk licht


Verlichting geeft een heldere en sterke verbinding met het goddelijke weer. Jouw spirituele gidsen en hemelse beschermers zijn dicht bij je en communiceren met je. Neem dit gevoel van vrede, dat ontstaat uit hun onvoorwaardelijke liefhebbende energie, helemaal in je op. Verlichting betekent de goedkeuring van Spirit en verzekert je ervan dat je op de juiste weg bent. Er komen gelegenheden voor je om bouwer van het licht te zijn en jouw kennis van spirit met anderen te delen. Alle levende schepsels lijken buitengewoon te worden aangetrokken door het innerlijk licht dat jij uitstraalt. Vertrouw erop dat je hoger zelf je leidt terwijl je jezelf en anderen helpt op een rustige, liefdevolle manier.

Gebruik het Goddelijke licht om je in verbinding te stellen met de kennis en bescherming van het spirituele koninkrijk. Verbeeld je dat het uit de hemel stroomt, Moeder Aarde omringt en degenen die in nood zijn verlicht. De kaart Verlichting zorgt voor een tijd van diep begrip, spiritueel weten en vervulling op elk gebied.


Grote Geest, ik voel me veilig en tevreden met het weten dat mijn spirituele gidsen bij me zijn. Ik sta open voor de flow van de goddelijke levenskracht die me omringt. Laat me anderen helpen waar ik kan, en me gezegd voelen door hemelse energie.

De Kracht van het Wiel orakelkaarten kopen?

De Kracht van het Wiel Orakelkaarten
De Kracht van het Wiel Orakelkaarten

De kaarten van de Kracht van het Wiel geven de stenen weer van het traditionele medicijnwiel en zijn een toegankelijke methode om toegang te krijgen tot de oude helende energieën. De suggestieve afbeeldingen van de populaire schilderes van de wildernis, Jody Bergsma, brengen de beelden van mythen en de natuur samen om je te helpen het geheim van het scheppen te ontdekken. De Kracht van het Wiel leidt je door middel van vriendelijke gebeden en krachtige waarzeggingen langs het pad van je geest.

De Kracht van het Wiel kopen