Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten De Kracht van het Wiel 33 - Wijsheid - Geestespad van het Oosten

33 - Wijsheid - Geestespad van het Oosten

33 - Wijsheid - Geestespad van het Oosten

Kernwoorden

Universele wet - leren - delen


Er kan een leraar ten tonele verschijnen, dus geef hem/haar de eer en het respect dat hij/zij verdient. Wijsheid is een gave die je nooit licht moet nemen. Zoek naar de leringen die overal om je heen zijn, net zoals een uil vanaf een afstand rustig observeert.

Volgens de Wetten van het Universum ben je in een positie om iets van waarde te ontvangen. Breng de schalen van spirituele rechtvaardigheid in evenwicht door jouw gave van wijsheid met anderen te delen wanneer het juiste moment zich voordoet. Open je hart voor de ouderen in jouw maatschappij. Bied ze je liefde aan en medeleven, en welke hulp dan ook die ze misschien nodig hebben. Ze kunnen dan op hun beurt iets van hun leven met jou delen. Denk er aan dat wijsheid met al haar kracht ons als naar verdere verlichting leidt.


Grote Geest, ik open mijn hart voor de leringen overal om me heen en ik ben dankbaar voor de wijsheid die ik ontvang. ik ben me bewust dat er een spirituele wet is die wordt geleid door een hogere macht die bestaat uit het principe van onvoorwaardelijke liefde en compassie.

De Kracht van het Wiel orakelkaarten kopen?

De Kracht van het Wiel Orakelkaarten
De Kracht van het Wiel Orakelkaarten

De kaarten van de Kracht van het Wiel geven de stenen weer van het traditionele medicijnwiel en zijn een toegankelijke methode om toegang te krijgen tot de oude helende energieën. De suggestieve afbeeldingen van de populaire schilderes van de wildernis, Jody Bergsma, brengen de beelden van mythen en de natuur samen om je te helpen het geheim van het scheppen te ontdekken. De Kracht van het Wiel leidt je door middel van vriendelijke gebeden en krachtige waarzeggingen langs het pad van je geest.

De Kracht van het Wiel kopen