Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten De Kracht van het Wiel 32 - Helderheid - Geestespad van het Oosten

32 - Helderheid - Geestespad van het Oosten

32 - Helderheid - Geestespad van het Oosten

Kernwoorden

Doorbraak - innerlijke visie - waarheid


Er vindt een prettige doorbraak in je leven plaats, alsof de wolken uiteen zijn gegaan en de zon doorbreekt. Iets dat je is ontgaan wordt ineens helderder. Je gaat zien hoe die ervaring uit het verleden in het grotere plaatje van je leven past. Het is nu geen tijd om energie te verspillen aan spijt. Wees in plaats daarvan dankbaar dat de donkere wateren eindelijk helderder worden.

Vaak is er een reden dat de waarheid voor ons verborgen wordt gehouden. We zijn er misschien tot nu toe nog niet klaar voor geweest om haar onder ogen te zien, of geloven. Wanneer de verwarring verdwijnt kun je het hele plaatje zien.

Wanneer je geest helderder is, open je de weg om opnieuw te beginnen. De door ervaring verkregen wijsheid sterkt je waarneming. Je kunt de toekomst met gerust vertrouwen tegemoet zien. Vertrouw op je oordeel wanneer je besluiten neemt. je innerlijke kijk op de dingen is je teruggeven door het accepteren van de op handen zijnde waarheid. Er is een sluier weggenomen en je bent nu bereid om de dingen los te laten die je hebben weerhouden om volgens je eigen waarheid te leven.


Schepper, ik denk u voor de helderheid die nu in mijn leven terugkeert. Vanwege deze doorbraak van de laatste tijd, kan ik voelen dat mijn hoop en vertrouwen groeien.

De Kracht van het Wiel orakelkaarten kopen?

De Kracht van het Wiel Orakelkaarten
De Kracht van het Wiel Orakelkaarten

De kaarten van de Kracht van het Wiel geven de stenen weer van het traditionele medicijnwiel en zijn een toegankelijke methode om toegang te krijgen tot de oude helende energieën. De suggestieve afbeeldingen van de populaire schilderes van de wildernis, Jody Bergsma, brengen de beelden van mythen en de natuur samen om je te helpen het geheim van het scheppen te ontdekken. De Kracht van het Wiel leidt je door middel van vriendelijke gebeden en krachtige waarzeggingen langs het pad van je geest.

De Kracht van het Wiel kopen