Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten De Kracht van het Wiel 31 - Zuiverheid - Geestespad van het Noorden

31 - Zuiverheid - Geestespad van het Noorden

31 - Zuiverheid - Geestespad van het Noorden

Kernwoorden

Innerlijk kind - onschuld - vrijheid


Je innerlijk kind verlangt naar de tijd dat je nog weinig verantwoordelijkheden had en je hart vrij was om te dromen en te spelen. Neem een poosje rust van de complexiteit van het leven en (h)erken je innerlijk kind.
Werk aan het vergeven van jezelf en anderen door spijt of wroeging los te laten. Vasthouden aan het verleden houdt jouw stroom van leven tegen en voorkomt dat je je ware potentieel kunt ontdekken.

Onze jeugdervaringen laten soms emotionele littekens achter. We wapenen ons om het kind in ons te beschermen. Terugkeer naar de staat van onschuld is nodig om ons te kunnen zuiveren en ons innerlijk kind te koesteren. Want alleen door het leven helemaal te omhelzen kunnen we beginnen te herstellen wat er werd verloren.

Er is een wereld van schoonheid te ontdekken, dus geef je hart vleugels en verhef je boven het aardse. Herstel je onschuld en omhels de eenvoudige staat van blijdschap, die je natuurlijke geboorterecht is.


Grote Geest, help me mezelf te leren waarderen. Laat me de wereld zien door de ogen van mijn innerlijk kind, en laat me de verwondering en de onschuld heroveren die mijn hart in vuur en vlam kunnen zetten.

De Kracht van het Wiel orakelkaarten kopen?

De Kracht van het Wiel Orakelkaarten
De Kracht van het Wiel Orakelkaarten

De kaarten van de Kracht van het Wiel geven de stenen weer van het traditionele medicijnwiel en zijn een toegankelijke methode om toegang te krijgen tot de oude helende energieën. De suggestieve afbeeldingen van de populaire schilderes van de wildernis, Jody Bergsma, brengen de beelden van mythen en de natuur samen om je te helpen het geheim van het scheppen te ontdekken. De Kracht van het Wiel leidt je door middel van vriendelijke gebeden en krachtige waarzeggingen langs het pad van je geest.

De Kracht van het Wiel kopen