Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten De Kracht van het Wiel 30 - Vernieuwing - Geestespad van het Noorden

30 - Vernieuwing - Geestespad van het Noorden

30 - Vernieuwing - Geestespad van het Noorden

Kernwoorden

Spirituele voortgang - succes - hoop


De kaart Vernieuwing verschijnt na een periode van moeilijkheden en strijd. Hij vertegenwoordig de lente van je leven, wanneer de koude wintersneeuw voorbij is en nieuwe groei zich voordoet. Je hebt jezelf ontdaan van lasten uit het verleden en bent nu gevuld met kracht en doorzettingsvermogen.

Dit is een bijzonder goede tijd om te werken aan je dromen en doelen. De positieve en vrij stromende energie staat voor een tijd van succes en goed geluk. Je vertrouwen groeit omdat je meer in je eigen kracht begint te komen. Met de sterker wordende erkenning dat je de wereld iets hebt te bieden, komt het vernieuwde geloof ik jezelf. Deze inspirerende energiekaart kan je helpen blijdschap en overvloed op elk gebied in je leven te manifesteren. Gebruik deze magische tijd goed. Jouw verbinding met het goddelijke wordt sterker. Vernieuwing suggereert dat er om je heen gunstige gelegenheden zijn om je talenten te ontwikkelen. Je leven is nu echt een zegen en je hebt veel om dankbaar voor te zijn.


Ik verwelkom de hoop en de inspirerende energie van het noorden in mijn leven. Ik werk met hernieuwd vertrouwen en vastberadenheid naar mijn doelen toe.

De Kracht van het Wiel orakelkaarten kopen?

De Kracht van het Wiel Orakelkaarten
De Kracht van het Wiel Orakelkaarten

De kaarten van de Kracht van het Wiel geven de stenen weer van het traditionele medicijnwiel en zijn een toegankelijke methode om toegang te krijgen tot de oude helende energieën. De suggestieve afbeeldingen van de populaire schilderes van de wildernis, Jody Bergsma, brengen de beelden van mythen en de natuur samen om je te helpen het geheim van het scheppen te ontdekken. De Kracht van het Wiel leidt je door middel van vriendelijke gebeden en krachtige waarzeggingen langs het pad van je geest.

De Kracht van het Wiel kopen