Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten De Kracht van het Wiel 3 - Vader Zon

3 - Vader Zon

3 - Vader Zon

Kernwoorden

Richting - verlichting - actieve groei


Deze kaart geeft een periode van actieve groei weer. Op dit moment heb je overvloedige energie om je heen. Als je die verstandig gebruikt, op toekomstige doelen richt, zul je, heel veel vorderingen maken.
Stel grenzen, wees assertief en geef aanwijzingen voor de veranderingen waar je naartoe werkt. De Zen-kaart verlicht de schaduwkant van je zelf en de weg om in je eigen kracht te komen. Soms kan het verwezenlijken pijnlijk zijn en wat offers vragen. Maak de weg schoon om vooruitgang te boeken. Zelfs wanneer het pad naar verlichting bij tij den een echte uitdaging kan zijn, kun je met de energie van de zon je angsten overwinnen met het proces van zelf-verlichting. Nu is het de juiste tijd om het te doen. De zon herinnert je er aan dat we allemaal en iedere dag gelegenheden hebben om een verschil te maken in de wereld. Laat je licht op anderen schijnen en help ze om helder te zien.


Grote Geest, help me mijn eigen innerlijk licht te (h)erkennen zodat ik positieve, liefhebbende energie aan de
wereld kan tonen en op een duidelijke manier kan werken aan het bereiken van mijn doelen.

De Kracht van het Wiel orakelkaarten kopen?

De Kracht van het Wiel Orakelkaarten
De Kracht van het Wiel Orakelkaarten

De kaarten van de Kracht van het Wiel geven de stenen weer van het traditionele medicijnwiel en zijn een toegankelijke methode om toegang te krijgen tot de oude helende energieën. De suggestieve afbeeldingen van de populaire schilderes van de wildernis, Jody Bergsma, brengen de beelden van mythen en de natuur samen om je te helpen het geheim van het scheppen te ontdekken. De Kracht van het Wiel leidt je door middel van vriendelijke gebeden en krachtige waarzeggingen langs het pad van je geest.

De Kracht van het Wiel kopen