Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten De Kracht van het Wiel 29 - Reiniging - Geestespad van het Noorden

29 - Reiniging - Geestespad van het Noorden

29 - Reiniging - Geestespad van het Noorden

Kernwoorden

Lasten loslaten - ontgiften - energiestroom


De Reinigingskaart betekent dat je een poosje je zware lasten en verantwoordelijkheden moet loslaten. Reiniging betekent ontgiften op elk gebied: spiritueel, mentaal, emotioneel en fysiek. Na verloop van tijd creŽren lasten negatieve gevoelens en vermoeidheid, die zich blijven opbouwen als we ze niet loslaten en onze weg geen schonere en gezondere leefstijl inblazen. Leer in het moment te leven en ga mee met de omstandigheden van het leven in plaats van ertegen te vechten. Soms kunnen we de omstandigheden die zich in ons leven voordoen niet veranderen, maar hebben we hebben wel controle over onze reacties. Laat de dingen zich nu ontwikkelen, zelfs als je bang bent voor wat er gaat gebeuren.

Delegeer een aantal van de verantwoordelijkheden die je onlangs op je hebt genomen. Respecteer en koester jezelf door je eigen grenzen te stellen. Dat betekent dat je anderen alleen helpt wanneer je jezelf hiervoor niet opoffert. Jezelf reinigen geeft ruimte voor een positievere, gezondere energie.


Ik open mijn geest, lichaam en ziel voor de reiniging die ik nodig heb. Door het loslaten van mijn lasten stel ik me meer open voor de liefde en steun van mijzelf en van anderen.

De Kracht van het Wiel orakelkaarten kopen?

De Kracht van het Wiel Orakelkaarten
De Kracht van het Wiel Orakelkaarten

De kaarten van de Kracht van het Wiel geven de stenen weer van het traditionele medicijnwiel en zijn een toegankelijke methode om toegang te krijgen tot de oude helende energieën. De suggestieve afbeeldingen van de populaire schilderes van de wildernis, Jody Bergsma, brengen de beelden van mythen en de natuur samen om je te helpen het geheim van het scheppen te ontdekken. De Kracht van het Wiel leidt je door middel van vriendelijke gebeden en krachtige waarzeggingen langs het pad van je geest.

De Kracht van het Wiel kopen