Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten De Kracht van het Wiel 28 - Blauwe Maan

28 - Blauwe Maan

28 - Blauwe Maan

Kernwoorden

Meesterschap - (h)erkenning - evolutie


De kaart van de Blauwe Maan is ook bekend als de Dertiende Maan. Deze kaart geeft prestaties van het hoogste niveau weer. Twee manen die verschijnen in dezelfde cyclus betekenen verdubbeling van energie, invloed en de kracht die op dit moment voor jou beschikbaar is.

Dit is een perfecte gelegenheid om een bepaald gebied in je leven meester te worden. De Blauwe Maan duidt op een soort (h)erkenning van je talenten en vaardigheden. Deze kaart geeft materieel voordeel aan, omdat hij overvloed op elk gebied aanduidt. Je wordt zelf krachtiger, ook al ben je misschien bang voor de overgang.

De invloed van de Blauwe Maan zorgt voor synchroniciteit en het lijkt alsof de dingen momenteel gemakkelijker jouw kant op komen. Je kunt heel goed de energie van de geest van de wolf om je heen voelen. Als leraar en padvinder kan de Wolf je heel goed helpen in deze veelbelovende tijd. Word de meester en laat je dromen en visies waar worden. Je hebt hard gewerkt, dus accepteer de (h)erkenning die gepaard gaat met de Blauwe Maan. Je verdient het!


Ik kom meer in mijn eigen kracht en ik open mijn hart voor de erkenning die ik verdien. Ik dank de Grote Geest en allen die mij op die weg hebben geholpen. Ik ben er klaar voor om de 'meester' te zijn en om helemaal de overvloed in mijn leven te accepteren.

De Kracht van het Wiel orakelkaarten kopen?

De Kracht van het Wiel Orakelkaarten
De Kracht van het Wiel Orakelkaarten

De kaarten van de Kracht van het Wiel geven de stenen weer van het traditionele medicijnwiel en zijn een toegankelijke methode om toegang te krijgen tot de oude helende energieën. De suggestieve afbeeldingen van de populaire schilderes van de wildernis, Jody Bergsma, brengen de beelden van mythen en de natuur samen om je te helpen het geheim van het scheppen te ontdekken. De Kracht van het Wiel leidt je door middel van vriendelijke gebeden en krachtige waarzeggingen langs het pad van je geest.

De Kracht van het Wiel kopen