Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten De Kracht van het Wiel 27 - Maan van de Sneeuwbuien

27 - Maan van de Sneeuwbuien

27 - Maan van de Sneeuwbuien

Kernwoorden

Reflectie - boodschappen - overweging


De Maan van de Sneeuwbuien zorgt voor een tijd van rustige reflectie. Het is tijd om je geest te openen en verder te kijken dan het gewone om zo naar andere werelden te reizen en je te verbinden met het goddelijke, waar een belangrijke boodschap op je wacht. Deze boodschap zal je helpen op je weg naar de mysterieuze ruimte. Geniet van het gevoel van innerlijke vrede dat ontstaat door de stilte binnen te gaan.

Degenen die zijn geboren onder de Maan van de Sneeuwbuien denken diep en zorgvuldige na. Ze plannen alles wat ze doen en gaan gestaag voort zodat ze er verzekerd van zijn van dat het kan worden volbracht. Leer om langzamerhand en overwogen zelfs je dagelijkse taken over een andere boeg te gooien. Maak er een kunst van om alles wat je doet te doen vanuit het huidige moment. Wanneer je dit doet met liefdevolle gedachten, kunnen de dingen die je als een last had beschouwd een zegen worden. De boodschappen die je nu van spirit krijgt, voelen als puzzelstukjes die je lang geleden had verloren en nu weer in elkaar passen. Het geschenk van de Maan van de Vele Sneeuw is een langzamere stap om je in staat te stellen je te ontdoen van onbeduidende details en te herkennen wat werkelijk belangrijk is.


Grote Geest, help me om de stilte binnen te gaan en het tempo van leven te vertragen, zodat ik kan beginnen de schoonheid en de eenvoud te (h)erkennen, en de dingen op een gezonder en vreugdevoller manier te benaderen.

De Kracht van het Wiel orakelkaarten kopen?

De Kracht van het Wiel Orakelkaarten
De Kracht van het Wiel Orakelkaarten

De kaarten van de Kracht van het Wiel geven de stenen weer van het traditionele medicijnwiel en zijn een toegankelijke methode om toegang te krijgen tot de oude helende energieën. De suggestieve afbeeldingen van de populaire schilderes van de wildernis, Jody Bergsma, brengen de beelden van mythen en de natuur samen om je te helpen het geheim van het scheppen te ontdekken. De Kracht van het Wiel leidt je door middel van vriendelijke gebeden en krachtige waarzeggingen langs het pad van je geest.

De Kracht van het Wiel kopen