Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten De Kracht van het Wiel 26 - Maan van het Bevriezen

26 - Maan van het Bevriezen

26 - Maan van het Bevriezen

Kernwoorden

Identiteit - Ontdekking van jezelf - kwetsbaarheid


Zoals het vervellen van de slang, vertegenwoordigt de Maan van het Bevriezen het loslaten van verouderde regels om je ware identiteit te onthullen.
Het is heel gemakkelijk om je aan te passen aan de regels die anderen hebben voorgeschreven. Als je daarmee doorgaat, je ware zelf opoffert, dan verlies je vroeger of later je zelf. De Maan van het Bevriezen betekent een gelegenheid om weer in contact te komen met je innerlijke zelf. Er is moed en geduld voor nodig om de regels los te laten die je innerlijk licht hebben verstikt. De mensen om je heen, die gewend zijn geraakt aan je oude manier van doen, kunnen zich tegen deze verandering verzetten Denk er aan dat dit hun angst en onzekerheid is. Blijf r standvastig. Luister naar je hoger zelf en laat die, je leiden op; je weg naar het ontdekken van je zelf. Wanneer je je ware identiteit tevoorschijn laat komen zul je voelen‚ dat je geest lichter wordt. Echte vrijheid is je ware creatieve geest tot uitdrukking laten komen.

Nu is het tijd om de regels los te laten die je potentieel hebben begrensd en gevolg te geven aan de roep om je ware zelf te verkennen en te laten zien.


Grote geest, help me de moed en het vertrouwen te hebben om in mezelf te geloven en om dankbaar te zijn voor de gaven die u me hebt gegeven.

De Kracht van het Wiel orakelkaarten kopen?

De Kracht van het Wiel Orakelkaarten
De Kracht van het Wiel Orakelkaarten

De kaarten van de Kracht van het Wiel geven de stenen weer van het traditionele medicijnwiel en zijn een toegankelijke methode om toegang te krijgen tot de oude helende energieën. De suggestieve afbeeldingen van de populaire schilderes van de wildernis, Jody Bergsma, brengen de beelden van mythen en de natuur samen om je te helpen het geheim van het scheppen te ontdekken. De Kracht van het Wiel leidt je door middel van vriendelijke gebeden en krachtige waarzeggingen langs het pad van je geest.

De Kracht van het Wiel kopen