Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten De Kracht van het Wiel 25 - Maan van de Vliegende Eenden

25 - Maan van de Vliegende Eenden

25 - Maan van de Vliegende Eenden

Kernwoorden

Synchroniciteit - evenwicht - zekerheid


De Maan van de Vliegende Eenden zorgt voor de veranderingen die nodig zijn om innerlijk in evenwicht te komen. Vanwege de extreme polariteit van deze maan voelen degenen die onder dit teken zijn geboren zich erg verward over hun leven, of ze zijn totaal in evenwicht met hun leven. Er is geen middenweg. De boodschap van deze kaart is het terugbrengen van jezelf in een evenwichtige staat. Laat al het (be)oordelen achterwege, of de gehechtheden aan je ego los en word een brug tussen de aarde en de hemel. Voel de koesterende, grondende energieŽn van Moeder Aarde terwijl je verbonden blijft met de goddelijke flow die je Spirituele Wezen voedt. Wanneer je deze staat bereikt, dan onthult de Maan van de Vliegende Eenden aan jou zijn magie door wonderen, synchroniciteit, innerlijke vrede en blijdschap. Dan weet je helemaal zeker dat je op de goede, voor jouw bestemde weg bent. Wanneer je eenmaal innerlijk in evenwicht bent wordt er vaak een beroep op je gedaan om anderen te onderwijzen, en om te helpen om in de wereld om je heen evenwicht te brengen. Deze kaart herinnert je eraan dat je een verschil kunt maken, maar je moet beginnen met eerst jezelf weer in evenwicht te brengen.


Grote Geest, help me om mijn lichaam, geest en ziel in evenwicht te brengen. Laat mijn hart een brug zijn voor anderen om zowel verbonden te blijven met de energieŽn van Moeder Aarde als van het goddelijke.

De Kracht van het Wiel orakelkaarten kopen?

De Kracht van het Wiel Orakelkaarten
De Kracht van het Wiel Orakelkaarten

De kaarten van de Kracht van het Wiel geven de stenen weer van het traditionele medicijnwiel en zijn een toegankelijke methode om toegang te krijgen tot de oude helende energieën. De suggestieve afbeeldingen van de populaire schilderes van de wildernis, Jody Bergsma, brengen de beelden van mythen en de natuur samen om je te helpen het geheim van het scheppen te ontdekken. De Kracht van het Wiel leidt je door middel van vriendelijke gebeden en krachtige waarzeggingen langs het pad van je geest.

De Kracht van het Wiel kopen