Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten De Kracht van het Wiel 24 - Maan van de Oogst

24 - Maan van de Oogst

24 - Maan van de Oogst

Kernwoorden

Ommekeer - voorbereiden - verzamelen


Maan van de Oogst leert ons de kunst van het voorbereiden door te gaan verzamelen. Deze kaart geeft een tijd van overvloed aan. Je harde werken is beloond. De oogst is rijk en klaar om te worden verzameld. Besluit hoeveel je wilt genieten, delen en opslaan voor je toekomst.

Misschien wil je kennis vergaren, moed verzamelen of zelf rust krijgen voor de weg die voor je ligt. Begin dan met de voorbereidingen zodat je niet verrast wordt door de veranderingen die jouw kant op komen. Het is allemaal een onderdeel van je persoonlijke ontwikkeling. Degenen die zijn geboren onder de Maan van de Oogst zijn heel goed in het kijken naar anderen, maar neigen er naar hun eigen behoeften te ontkennen. Doe het op je eigen manier, want als je al jouw energie gebruikt om anderen te helpen, kom je jezelf tegen. Geniet van de vruchten van deze overvloedige tijd en verzamel wat je nodig hebt voor je eigen toekomst.


Grote Geest, dank voor de gaven die ik in mijn leven ontvang. Ik neem nu de tijd om te verzamelen wat ik nodig heb om me voor te bereiden op de komende veranderingen.

De Kracht van het Wiel orakelkaarten kopen?

De Kracht van het Wiel Orakelkaarten
De Kracht van het Wiel Orakelkaarten

De kaarten van de Kracht van het Wiel geven de stenen weer van het traditionele medicijnwiel en zijn een toegankelijke methode om toegang te krijgen tot de oude helende energieën. De suggestieve afbeeldingen van de populaire schilderes van de wildernis, Jody Bergsma, brengen de beelden van mythen en de natuur samen om je te helpen het geheim van het scheppen te ontdekken. De Kracht van het Wiel leidt je door middel van vriendelijke gebeden en krachtige waarzeggingen langs het pad van je geest.

De Kracht van het Wiel kopen